SPOR MEDYASI

LİG ÖZEL'le spor rüzgarı esecek

Show TV sporseverleri, LİG ÖZEL'le ekran başına toplamaya devam ediyor.

LİG ÖZEL'le spor rüzgarı esecek

Lig TV ve Spormax'te yayınlanan Quiz, 21, Vay Be, Futbol Dergisi ,Tutkumuz Futbol, Hayatım Basketbol ve 1yıldız 10 gol programlarının önemli bölümlerinin ekrana geleceği LİG ÖZEL'de ayrıca iki özel ligden Brezilya Ligi ile Rusya Ligi özetleri de yer alacak.

Show TV'de spor rüzgarı estirecek olan, Aylin Kuyucu'nun sunduğu LİG ÖZEL, 4 Temmuz Pazartesi gecesi saat 01.00'da Show Tv'de...

Kişiye özel bu mesaj ve ekleri sadece gönderildiği kişi veya kuruma özeldir ve içeriğindeki bilgiler gizlidir. Şirketimiz bu mesajın içeriği ve ekleri ile ilgili olarak hukuksal hiçbir sorumluluk kabul etmez. Yetkili alıcılardan biri değilseniz, bu mesajın herhangi bir şekilde ifşa edilmesi, kullanılması, kopyalanması, yayılması veya mesajda yeralan hususlarla ilgili olarak herhangi bir işlem yapılmasının kesinlikle yasak olduğunu bildiririz. Böyle bir durumda lütfen hemen mesajın göndericisini bilgilendiriniz ve mesajı sisteminizden siliniz. Mesaj içeriğinde bulunan fikir ve yorumlar, şirketimize değil sadece göndericiye aittir. İnternet ortamında gönderilen e-posta mesajlarındaki hata ve/veya eksikliklerden dolayı mesajın göndericisi herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER