SPOR MEDYASI

Lewandowski Fenerbahçe'nin kapısından döndü!

Borussia Dortmund'un golcü ismi Robert Lewandowski, meğer Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş...

Lewandowski Fenerbahçe'nin kapısından döndü!
İNTERNETSPOR/ Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 4 gol birden atarak tarihe geçen Robert Lewandowski'nin Alman kulübüne transferi tam bir film hikayesi. 
 
YANARDAĞ PATLAYINCA! 
Yıldızı Lech Poznan'da parlayan Lewandowski, İngiliz temsilcisi Blackburn Rovers'la anlaştı ve 4.3 milyon Pound bonservis bedeli belirlendi. O zaman Rovers'ı çalıştıran Sam Allarydce ile görüşmek için uçak biletini alan Lewandowski, İzlanda'da patlayan Eyjafjallajökull yanardağının Avrupa hava trafiğini felç etmesi yüzünden Ada'ya gidemedi. Bunun üzerine transfer yattı... 
 
F.BAHÇE'NİN KAPISINDAN DÖNDÜ
Yanardağ patlamasının ardından Blackburn Rovers ile anlaşması suya düşen Lewandowski'nin peşine o dönem bir Türk kulübü de düştü; Fenerbahçe... Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, görevinin ilk günlerinde Lewandowski'yi milli takımında izlediği, ardından İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın Polonyalı golcü ile görüşme yaptığı öğrenildi. 2010 yılının Haziran ayındaki görüşmede, Lewandowski'nin Fenerbahçe'nin transfer teklifine olumlu yanıt verdiği bildirildi. Ancak aynı günlerde Borussia Dortmund da oyuncuya talip oldu. Lewandowski, Fenerbahçe yerine çok oynamak istediği Bundesliga'yı tercih etti.  
 
NASIL KAÇIRDIK BU LEWANDOSKİ'Yİ!
F.Bahçe Başkanı, 4 golle Real MadrId'i deviren Polonyalı yıldızı 3 yıl önce transfer edemedikleri için çok üzgün...  
 
Aziz Yıldırım, bazı yöneticiler ve yakın dostları ile B.Dortmund ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi mücadelesini izlerken, çok uğraşmalarına karşın Real'in ağlarını 4 kez sarsan Polonyalı golcüyü kadrolarına katamadıklarını bizzat açıkladı. 

Aykut Kocaman da kısa bir süre gruba dahil olurken, Yıldırım, Lewandowski ile ilgili olarak yaptığı "Biz bu adamı 3 yıl önce istemiştik. Aykut hoca da o zaman almak için çok çaba sarf etmişti. Buluyoruz, ediyoruz ancak onlar Türkiye'yi tercih etmiyorlar. Bu seviyede oyuncuların Türkiye'ye gelebilmelerini sağlayacak bir düzeye ulaşmamız lazım" değerlendirmesiyle transferi gerçekleştirememekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER