SPOR MEDYASI

Levent Tüzemen Denizli'nin istemediği ismi açıkladı

Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin kadroda düşünmediği isimlerden birini açıkladı.

Levent Tüzemen Denizli'nin istemediği ismi açıkladı

Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen A Spor’da katıldığı Spor Ajansı programında, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin kadroda düşünmediği isimlerden birinin Lionel Carole olduğunu söyledi. Tüzemen, "Sol bek alınırsa Carole gönderilir." dedi.

SOL BEK ALINIRSA CAROLE GÖNDERİLİR

İyi bir sol bek alırlarsa, sol bek arıyor Galatasaray üç dört tane diyorsunuz ama bu sol beklerler içinde biri gelirse Galatasaray’a Carole bile gidebilir. Çünkü çok destek verdiği bir oyuncu değil, Telles mi, Carole mi desen, Mustafa Hoca eskiden beri hep Telles diyordu, çok istiyordu. Ama Carole’den çok memnun değil, memnun olsa onu oynatır Hakan Balta oynamaz. 

Galatasaray transferi KAP'a bildirdi

CAROLE SINIF ATLAYAMAZ

Carole sınıf atlayabilecek bir oyuncu değil, bunu çok net gösterdi. Top kullanamayan, adam geçemeyen orta yapamayan. Fenerbahçe’ye bakıyorsun Gökhan, Caner gidiyor orta yapıyor, Hasan Ali’nin yaptığı asistlere bak, Şener’in yaptığı ortalara bakarsan yarıştığın rakibinin çok iyi bekleri var ve bence Nani ve Markovic’ten daha fazla çünkü çok öne gidip de destek veriyorlar, bir anda Fenerbahçe 7-8 kişi hücuma çıkıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER