1.LİG

Levent Devrim'den hakemlere sitem

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, Güngören Belediyespor maçının hakemlerini eleştirdi.

Levent Devrim'den hakemlere sitem

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, Güngören Belediyespor maçının hakemlerini eleştirerek, ''Takımımız üzerinde oyunlar oynanıyor. Özellikle hakemler tarafından. Birileri hakemlerin kulaklarına bir şeyler fısıldıyor. Kim fısıldıyor bilemiyorum ama bunu açıkça söylüyorum'' dedi.


Devrim, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, ligin başından bu yana Erciyesspor üzerinde oyunlar oynandığını ve birilerinin takımın başarılarını gölgelemek için çalıştıklarını kaydederek, şöyle devam etti:

''Takımımız üzerinde gerçekten bazı oyunlar oynanıyor, bu çok açık. Birileri hakemlerin kulaklarına bir şeyler fısıldıyor. Kimler fısıldıyor bilmiyorum ama bunu açıkça söylüyorum. Bu karşılaşmada 4 penaltımız verilmedi. Özellikle ilk penaltı pozisyonunda hakem düdüğü eline götürdü ama çalamadı. Yazıktır beyler, günahtır. Ben 25 yıldır bu işin içindeyim. Hakem o penaltı pozisyonunu görmedi diyenler yalan söyler. Hadi birini görmedi, 4'ünü de mi görmedi. Bu iş, alın teriyle çalışmayla yapılıyor. Emek veriliyor, yazık değil mi Erciyesspor'un futbolcularına, çalışanlarına.''

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar üzerine istifa edip etmeyeceği şeklindeki soruya da Devrim, ''Ben inatçı bir kişiyim. İstifa etmeyi de düşünmüyorum. Ancak, Erciyesspor'a verecek bir şeyim kalmadığını anladığım zaman ben kendim bırakırım, ancak şimdilik böyle bir şeyi düşünmüyorum'' yanıtını verdi.

Maçın uzatma dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kaleci Yavuz'un alnında yırtık olduğunu ve bir baygınlık geçirdiğini ifade eden Devrim, ''Bana ilk gelen bilgiler bu şekilde. Kendinde olduğu ve kontrollerinin yapıldığı söylendi. Zaten şimdi çıkıp hastaneye gideceğim'' dedi.

Tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek'in oyundan alındığı zaman gösterdiği tepkiye ve formasını çıkarıp saha kenarına bırakmasına bir anlam veremediğini de kaydeden Devrim, ''Yusuf gerçekten önce kişiliğiyle Türk futboluna bir şeyler katan bir oyuncu. Neden böyle davrandı anlayamadım, anlam veremedim. Bunu sizlerin değerlendirmesine bırakıyorum. Kayseri'ye yeni geldi ve takımımıza yeni katıldı. Daha eksikleri olduğu için bu maçta oynatmayı düşünmedim. Ama o oynamayı, sahaya çıkmayı çok istedi ve ben de kaptan olarak çıkardım. Bu davranışını anlamak mümkün değil'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER