DİĞER HABERLER

Lena Erdil 2015 Türkiye Şampiyonu oldu

Oakley, bütün dünyada olduğu gibi rüzgâr sörfüne olan desteğini Türkiye'de de sürdürüyor.

Lena Erdil 2015 Türkiye Şampiyonu oldu
Profesyonel sporcuların ihtiyaçlarına yenilikçi bir teknolojiyle üstün tasarımlı ürünler sunan Oakley, bütün dünyada olduğu gibi rüzgâr sörfüne olan desteğini Türkiye'de de sürdürüyor. Pegasus Türkiye Windsurf Ligi 2015 sezonunda Oakley sporcularından Lena Erdil kadınlar sıralamasında 2015 Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu yıl 4 ayak üzerinden düzenlenen Pegasus Türkiye Windsurf Ligi; Datça, Urla, Çandarlı ve son olarak Alaçatı etaplarında gerçekleşti. 12'si bayan toplam 83 sporcunun tüm sezon kıyasıya mücadele ettiği ligde Bodrumspor adına yarışan Oakley sporcusu Lena Erdilbirinci oldu.  
 
Birinciliğin yanı sıra 12 kadın sporcu arasında Alaçatı'da yapılan PWA Dünya Kupası'nda "En İyi Hız" rekorunu da kıran Lena Erdil sponsorlarına teşekkürlerini sunduktan sonra derecesiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Türkiye Şampiyonu olmak çok gurur verici bir duygu, çok mutluyum. Bayanlar kategorisinde iyi bir rekabet vardı, diğer sporcuları da buradan tebrik ederim." PWA Dünya İkincisi de olan Lena Erdil, 2016 için hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirtti. Tahiti Raiatea Gliss Festival'ine hazırlandığını da dile getiren genç sporcu Kasım sonunda yapılacak olan PWA Dünya Kupası'nın son ayak yarışlarına hazırlanıyor.

Oakley, başarılarına bir yenisini daha ekleyen şampiyon Lena Erdil'e verdiği destekten dolayı gurur duymakta. 
 

OAKLEY:

Dünyanın ilk gerçek performans gözlüğü olarak EYESHADES®'i üreten Oakley; spor, bilim ve sanatın mükemmel bir kombinasyonu olarak benzersiz özelliklere sahip bir gözlük markası. Gözlüğün yüze tam olarak oturup, terlemeyle dahi kaymasını engelleyenUNOBTAINIUM® teknolojisi; mükemmel görüş için geliştirilen HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®) teknolojisi, daha net ve keskin bir çevresel görüş ile beraber daha net hareket algılama sağlayan DUAL PERIPHERAL TEKNOLOJİSİ® benzersiz Oakleyözelliklerinden sadece birkaçıdır. Bugüne kadar 600'ün üzerinde patent alan Oakleyürünleri, yüksek teknolojili laboratuvarlarda, "çılgın bilim adamları" tarafından, en iyi atletler üzerinde ve en zorlu şartlara uygun olarak geliştirilmiştir.

Dünyanın en iyi atletleri tarafından kullanılıyor olması, Oakley'in her anlamda ve her alanda sınırları zorlayan bir gözlük markası olduğunun da kanıtıdır. Teknoloji, tasarım ve yeniliğin tam karşılığı olan Oakley, hepimizin içindeki amatör sporcu ruhunu tetiklerken, doğa sporlarıyla ilgilenmeseniz bile sunduğu son teknoloji ve yaratıcı tasarımları ile günlük kullanımda dahi hayatımızın vazgeçilmez aksesuarı olmaya adaydır. Oakley gözlükleri, sadece bir gözlük olmaktan öte bir yaşam tarzıdır. Dünyanın en dayanıklı profesyonel gözlük markası, alternatif ve extreme sporlara olan desteğini sürdürmeye devam edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER