DİĞER HABERLER

Lena Aylin Erdil'den THY'ye imza

Türk Hava Yolları rüzgar sörfçüsü Lena Aylin Erdil ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Lena Aylin Erdil'den THY'ye imza
THY Genel Müdürlük binasında düzenlenen törende konuşan THY Basın Müşaviri Ali Genç, şirketin son yıllarda yaptığı atılımlarla Türkiye'nin gururu olduğunu, uluslararası arenada kendi sektöründe tüm dünyanın dikkatini çektiğini belirtti.

Genç, rüzgar sörfünde Türkiye'nin gururu ve dünyanın da yıldızı Lena Aylin Erdil ile 2008'den itibaren sponsorluk anlaşması imzaladıklarını, bu yıl da desteklerini sürdürme kararı aldıklarını söyledi.

THY'nin sponsorluklarla dünyada bilinirliğinin arttığına işaret eden Genç, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''2012 trafik sonuçlarımız kesinleşti. 2012'de yaklaşık yüzde 20'lik bir büyümeyle yolcu sayımız 39 milyona ulaştı. Doluluk oranımız 5 puanlık artışla 77,7 olarak gerçekleşti. Bu büyüme, business yolcu trafiğimizde, özellikle transfer yolcu sayımızda da yüzde 35-45 noktalarında değişen oranlarda bir önceki yıla göre yükseliş gösterdi. Yatırımlarımızda en önemlisi de marka yatırımlarımızdır. Marka bilinirliğimizi artırmak adına bugüne kadar birçok çalışma yaptık, en önemlisi sponsorluklarımız.''

-''Türkiye'de sporun kanatlarıyız''-
THY Sponsorluk Yatırımları Müdürü Murat Öz de sponsorluk konusunda şirketin son 3 yıldır ciddi yatırımlar yaptığını, geri dönüşümlerin de çok iyi olduğunu kaydetti.

Öz, sponsorluk çalışmalarında sporun önemli bir bölümü oluşturduğunu belirterek, ''Sağlık ve sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyoruz. Türkiye'de sporun kanatlarıyız. A Milli Futbol Takımı, birinci ve ikinci ligdeki tüm futbol kulüplerinin ve A Milli Basketbol Takımı'nın da sponsoruyuz. Golf Federasyonu'nun, Golf turnuvalarının da sponsorluğunu yapıyoruz'' dedi.

THY'nin marka değerinin 16'ncı sıraya yükseldiğini, marka bilinirliği anlamında önemli mesafe aldıklarını bildiren Öz, business yolcularına yönelik, tenis, golf ve rüzgar sörfüne destek verdiklerini söyledi.

Türkiye'deki yeteneklere de özel önem verdiklerini anlatan Öz, ''Bugün de rüzgar sörfünde bizim için gerçekten gurur kaynağı olan Afrika'da yapılan turnuvada dünya 2'ncisi olan Türkiye rekorunu kıran Lena Aylin Erdil ile sponsorluk anlaşmamızı yeniliyoruz. 2008'den beri kendisiyle olan sponsorluk anlaşmamız devam ediyor. Kendisi dünya şampiyonu olmak istiyor, biz de onun yanındayız'' diye konuştu.

Rüzgar sörfçüsü Erdil de 5 yıldır THY'nin desteğiyle dünyadaki yarışlara katıldığını belirterek, ilgililere teşekkür etti.

Açıklamaların ardından, THY Basın Müşaviri Ali Genç, rüzgar sörfçüsü Lena Aylin Erdil'e uçak maketi hediye etti.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER