GALATASARAY

Lazio maçı öncesi Muslera şoku!

Lazio ile rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray'da, Muslera şoku yaşanıyor. Uruguaylı eldivenin maça çıkmama ihtimali var...

Lazio maçı öncesi Muslera şoku!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İtalya'nın SS Lazio takımı ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Karşılaşmanın gerçekleşeceği Roma Olimpiyat Stadı’nda teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular, prese dayalı bir pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde Lazio maçının taktik çalışmaları üzerinde duruldu. Toplam 60 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Lazio Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

MUSLERA KORKUTTU

Fernando Muslera, eline aldığı darbe sonrası idmanın son bölümüne tedbir amaçlı olarak katılmadı. Muslera'nın tedavisine saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından başlandığı açıklanırken, tecrübeli kalecinin önemli bir durumunun olmadığı, yarınki karşılaşmada da büyük ihtimalle forma giyebileceği öğrenildi.

Lazio karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, antrenmanın ardından otele geçerek yarın TSİ 20.00’de oynanacak karşılaşmanın başlama saatini beklemeye başladı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER