Lazio gözünü Türk yıldıza çevirdi
Lugano'yla uzun süre ilgilenmesine rağmen bu transferi gerçekleştiremeyen Lazio, defans bölgesi için gözünü Türk asıllı Alman yıldıza dikti!..
Lugano'yu alamayan Lazio'nun gözü Türk yıldızda!.. Birkaç sezondur Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano'yu transfer etmek isteyen ancak bunu bir türlü gerçekleştiremeyen Lazio, bu bölge için Türk asıllı Alman bir futbolcuyu takibe aldı.
İtalyan basınında yer alan haberlerde, son yıllarda sürekli olarak Serie A ekipleriyle adı anılan Serdar Taşçı'ya bu kez de Lazio'nun talip olmaya hazırlandığı bildirildi.
İtalyan kulübünün, 24 yaşındaki futbolcunun transferi için girişimlerini hızlandırdığı ve en yakın zamanda Stuttgart'la masaya oturmayı planladığı öğrenildi.
Serdar Taşçı'nın Alman kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor