SÜPER LİG

Lazio Fenerbahçeli isimde ısrarcı

İsviçre'nin Young Boys takımından geçtiğimiz sezon transfer edilen Henri Bienvenu için İtalya'nın Lazio ekibi ısrarını sürdürüyor.

Lazio Fenerbahçeli isimde ısrarcı
Sarı-Lacivertliler'in ise gelecek sezon Senegalli oyuncunun eski hocası Petkovic'in çalıştıracağı Lazio'dan en az 3 milyon Euro talep ettiği öğrenildi.


Fanatik'in haberine göre ; Fenerbahçe geçen sezon, Henri Bievenu'yü transfer ederken 4 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödemişti.
 
 
Bu nedenle, geçen sezon bekleneni tam olarak veremese de gelecek vaadeden bir yapıda ve forvet hattı için iyi bir alternatif durumunda olması nedeniyle Aykut Kocaman'ın yönetimden şu istekte bulunduğu bildirildi: "3 milyon Euro'dan aşağı bir fiyata satılacaksa, takımda kalması bizim için çok daha iyi olur."
Yorumlar