SÜPER LİG

Kuyt'tan Galatasaray taraftarına övgü

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt G.Saray karşısında yaptıkları maçtaki atmosferi değerlendirdi.

Kuyt'tan Galatasaray taraftarına övgü
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt Fanatik gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE KUYT'UN GALATASARAY VE TRABZONSPOR HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI

G.SARAY TARAFTARINA ÖVDÜ TRABZONSPOR'U YERDİ

"Vahşi bir ortam vardı Türk Telekom Arena'da, ancak sahadaki futbolcuya, rakipleri bile olsa saygı duyuyorlardı. Hiç yabancı madde atılmadı mesela... Böyle bir ortamda, rakip bile olsanız, futbol oynamak için can atarsınız. Trabzon'a, Avni Aker Stadı'na gelince... Orada resmen ördek gibiydik, topu ne zaman ayağımıza alsak, üstümüze yabancı madde yağıyordu. Sürekli bir şeyler atıyorlardı üzerimize... Bu kabul edilebilecek bir şey değil."

MEIRELES SUÇLU OLDUĞUNU KABUL ETTİ

"Raul ile kamplarda da aynı odayı paylaşıyoruz. Galatasaray maçından sonra o olayları elbette konuştuk, tartıştık. Hatalı olduğunu kabul ediyor. Sahanın içinde hakeme o hareketleri yapmasının yanlış olduğunu kabul ediyor ve bu nedenle verilen cezayı kesinlikle doğru buluyor."

AZİZ YILDIRIM ÇOK ZEKİ

"Başkan Aziz Yıldırım ile direkt anlamda çok kontak kurmadım. Fakat biraraya geldiğimizde edindiğim izlenimlerim şöyle: Her şeyden önce, kesinlikle çok iyi bir insan. Ayrıca çok zeki."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER