TÜRKİYE KUPASI

Kupa maçlarındaki ilk sürpriz

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda ilk sürpriz sonuç Konyaspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan karşılaşmadan çıktı.

Kupa maçlarındaki ilk sürpriz

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında PTT 1. Lig ekibi Torku Konyaspor sahasında 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'u konuk etti. Konya Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk Nazilli Belediyespor 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Torku Konyaspor, henüz 24. dakikada Muğdat Çelik'in attığı golle 1-0 geriye düşerken ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan ve Neca, Atilla, Erdal Kılıçarslan gibi önemli oyuncularını sahaya süren Konyaspor, 50. dakikada yine Muğdat Çelik'in attığı golle 2-0 yenik duruma düştü. 

2-0'lık skorun ardından rakip kalede baskısını arttıran İç Anadolu ekibi, aradığı golü bir türlü bulamazken; hızlı hücumlarla Konyaspor kalesini zorlayan Nazilli Belediyespor 90. dakikada Mehmet Taş'ın attığı golle skoru 3-0'a getirdi ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

. Bu sonuçla birlikte Nazilli Belediyespor kupada 4. Tur'a yükselen ekip olurken; Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası'na 3. Tur'da veda etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER