YEREL HABER

Kupa Alsancak'ta sahibini bulacak

TTNET 43. TSYD Ege Dostluk Kupası Perşembe günü Alsancak Stadı'nda sahibini bulacak.

Kupa Alsancak'ta sahibini bulacak
Turnuvada yarın ilk maçları kaybeden iki ekip Göztepe ile Bucaspor, üçüncülük mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Fatih Gökçe yönetecek. Gökçe'nin yardımcılıklarını Serdar Gezgin ve Sezgin Çınar yapacak.

Altay ile Denizlispor arasındaki final karşılaşması ise saat 21.00'de başlayacak. Ferdi Uludağ'ın düdük çalacağı müsabakada Uludağ'ın yardımcılıklarını Beren Eraslan ve İbrahim Bozbey üstlenecek.

-Taraftarların dağılımı-
Alsancak Stadı'nda yarın kapalı tribüne Altay, açık tribüne Göztepe, balkon tribününe ise Bucaspor taraftarları alınacak. Denizlispor taraftarları için misafir tribün bölümü tahsis edilecek. Göztepe taraftarı İZBAN ile Halkapınar istasyonuna gelip, bu istikametten yürüyerek stada giriş yapacak.

Altay ve Bucasporlu taraftarlar ise Alsancak güzergahından giden otobüslerle Alsancak Garı yönünden stada giriş yapacak. Maçların bilet fiyatı 5 lira olacak.

TSYD İzmir Şubesi'nce 1965 yılından bu yana düzenlenen kupa, yarın 43. kez sahibini bulacak. Bugüne kadar kupayı en fazla müzesine götüren Altay, yarın Denizlispor'u mağlup etmesi durumunda 18. kez kupayı kazanacak.

Diğer finalist Denizlispor ise Altay'ı mağlup etmesi halinde 3. kez turnuvada mutlu sona ulaşacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER