GENÇLERBİRLİĞİ

Kulusiç'den Volkan Şen uyarısı

Gençlerbirliği'nin Hırvat futbolcusu Ante Kulusic, Hırvatistan'ın en çok Volkan Şen'e dikkat etmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Kulusiç'den Volkan Şen uyarısı

Gençlerbirliği'nin Hırvat futbolcusu Ante Kulusic, Hırvatistan'ın Arda ve Hakan dışında en çok Fenerbahçeli oyuncuya dikkat etmesi gerektiği uyarısında bulundu.

EURO 2016'da Türkiye ile aynı grupta yer alan Hırvatistan'a tüyolar Ankara'dan gitti. Sekiz yıldır Türkiye'de bulunan ve geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği ile sözleşme yenileyen Ante Kulusic, Türk Milli Takımı'nın özelliklerini anlatarak Hırvatları Fransa'da nelerin beklediğini dile getirdi.

29 yaşındaki futbolcu, "Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu takımın yıldızları. Bunlar dışında Fenerbahçe'den Volkan Şen'e dikkat etmek gerek. Bu oyuncu sürpriz yapabilir" değerlendirmesinde bulundu.

'Fatih Terim, mücadele ve taraftar'

Millilerimizin hazırlık maçı karnesi!

Ante Kulusic şöyle devam etti:

"Türkler ikinci tura çıkacaklarından eminler. Bu, içinde bulundukları iyimserliği gösteriyor. Fatih Terim Türklerin en güçlü tarafı. Türkler üç şeye güveniyor. Terim, sahadaki mücadele ve taraftar desteği. Fransa'nın güneyinde Paris'e 800 kilometre uzaklıkta bile bu taraftarları görebiliriz. Buralarda da muhtemelen bir Türk restoranı olacaktır. Sadece şaka yapıyorum ama Fransa'da taraftar destekleri olacakları kesin".

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER