DİĞER HABERLER

Kulüpler Zafer Bayramı'nı kutladı!

Spor Kulüplerimiz, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kulüpler Zafer Bayramı'nı kutladı!
Spor Kulüplerimiz, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
 
 
GALATASARAY
Galatasaray Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün yayımladığı mesajda, şöyle denildi:
''Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesi Türk ulusunun inancıyla birleşerek bundan 90 yıl önce büyük bir zafere dönüşmüştür. Bu zaferle, sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuştur. Bu büyük zaferin 90. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz."

FENERBAHÇE
Fenerbahçe Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün ''Yürekten Kutluyoruz'' başlığıyla yayımladığı mesajda, ''Ulusumuzun bağımsızlığı adına tarifsiz bir öneme sahip olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı 90. yılında daha da içten daha da yürekten kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla anıyoruz'' denildi.

TRABZONSPOR
Trabzonspor Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 90. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. 

 
ORDUSPOR
Orduspor, Gençlerbirliği karşılaşması öncesi bugün yaptığı antrenman da 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Teknik Heyet ve oyuncular antrenman öncesi sahada hep birlikte Türk bayrağı açarak Orduspor taraftarının ve tüm ulusun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Antrenman düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç ile son buldu.

BAŞKAN TÜRKMEN'DEN KUTLAMA
Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, kutlama mesajında, ''Bir Ulusun birlik ve beraberlik ruhunu tüm Dünya'ya açıkca gösterdiği, Milli Mücadelemizin en büyük adımı olan Büyük Taarruz Zaferinin 90.yılını kutluyorum. Aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılında Atatürk'ün izinde olduğumuzu belirterek, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER