SÜPER LİG

Kulüp doktorundan açıklama geldi! İşte Josef Sural'ın ölüm nedeni

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybedeb Josef Sural ile ilgili kulüp doktorundan açıklama geldi. Dokor, Josef Sural'ın ölüm nedenini açıkladı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Kulüp doktorundan açıklama geldi! İşte Josef Sural'ın ölüm nedeni

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan ve Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya'ya dönmek için vip minibüs kiraladı.Kayseri'den yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrildi.  Kayseri dönüşünde gerçekleşen trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Alanyaspor futbolcusu Josef Sural'la ilgili olarak kulüp doktoru İsmail Yetkin açıklama yaptı.

Kulüp doktoru İsmail Yetkin "Öncelikle tüm spor camiasının, Çek halkının, Alanya halkının, Alanyaspor'umuzun başı sağ olsun. Dün gece 02.00 sularında yaşanan elim kazada değerli futbolcumuz Josef Sural'ı kaybettik. Maalesef kafa travması, çökme kırıklıkları, kot kırıkları, alt ekstremitede kırıklıklar tespit edildi. Gerekli müdahaleleri yaptık, ameliyata aldık ama hipotermi şoktan hastamızı kurtaramadık. Araçta bulunan diğer sporcuların hayati tehlikesi yok. Ayakta bir kısmının tedavileri yapıldı. Küçük kırıklıklar var. Acil hayati tehlikesi olan bir şey değil, maalesef Süral'i kaybettik" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER