DÜNYADAN FUTBOL

Küçüksün dediler inanılmazı başardı

Boyu kısa olduğu için Charlton Athletic tarafından reddedilen Türk asıllı İngiliz oyuncu Erhun Öztümer, Dulwich Hamlet takımında 97 maçta 61 gol atmayı başardı.

Küçüksün dediler inanılmazı başardı

"Lionel Messi' lakaplı, Türk asıllı İngiliz oyuncu Erhun Öztümer, boyu 1.60 olmasından dolayı Championship takımlarından Charlton Athletic tarafından reddedildi. Ama Erhun boyun önemli olmadığını inanılmaz bir performansla kanıtladı.

BOYU KISA DİYE VAZGEÇTİLER

İngiliz basınında yer alan habere göre; 9 yıl boyunca Chartlon'ın altyapısında forma giyen Öztümer, yapılan testlerin ardından 1.60 boyunu geçemeyeceği anlaşılınca, takımı kendisiyle sözleşme imzalamadı.  

Erhun Öztümer

ÜSKÜDAR'DAN HAMLET TAKIMINA

16 yaşındayken Messi gibi hormon tedavisi yaptırmak isteyen oyuncu, bu tedavi için çok geç kaldığını öğrendi. Fakat yılmadı. 2009-2010'da Sivasspor, 2011-2012'de AnadoluÜsküdar'da oynamasının ardından Dulwich Hamlet takımına transfer olan Erhun, burada mükemmel bir perfomansla adını duyurdu.  

Erhun Öztümer

97 MAÇTA 61 GOL

Kısa olduğu için Charlton'dan reddilen Ertümer 'Onlara yanlış yaptıklarını kanıtlamaya çalıştım' dedi ve orta saha oynadığı İngiliz takımı Dulwich Hamlet'te tam 97 maçta 61 gol atarak fiziğin İngiliz futbolunda bir öneminin kalmadığını gösterdi.  

Erhun Öztümer

"MESSI'DEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM"

Küçüklüğünden itibaren Messi'nin hayranı olan ve odasının duvarlarını yıldız oyuncunun posterleriyle kaplayan 24 yaşındaki oyuncu Erhun Öztümer 'Ben ona benzemeye çalışmadım. Ondan bir şeyler öğrenmeye çalıştım.' diyor.  

Erhun Öztümer

KIBRISLİ BİR AİLENİN ÇOCUĞU

Kıbrıslı bir ailenin çocuğu olan 1991 Greenwich doğumlu Erhun Öztümer, İngiltere yarı profesyonel lig takımlarından Dulwich Hamlet'te 10 numara olarak forma giyiyor. 

Erhun Öztümer

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER