DİĞER HABERLER

Kübra Dağlı isyan etti! Başörtümü değil başarımı konuşun

Tekvandoda dünya şampiyonu olan Kübra Dağlı, başörtüsüyle ilgili sosyal medyada yazılanlara sert tepki gösterdi..

Kübra Dağlı isyan etti! Başörtümü değil başarımı konuşun

Peru'da düzenlenen Tekvando turnuvasında Emirhan Muran ile birlikte Türkiye'yi temsil eden ve şampiyon olarak altın madalya kazanan Kübra Dağlı, sosyal medyada birkaç gündür kendisiyle ilgili yapılan bazı yorumlara tepki gösterdi.

‘Başörtümü değil; başarımızı konuşun' diyen Dağlı, Milliyet gazetesine yaptığı açıklamada ‘Daha da büyük başarılara imza atmak için çalışıyoruz' dedi.

Kübra Dağlı şöyle konuştu:

Emirhan Muran - Kübra Dağlı dünya şampiyonu!

‘Hedeflerime ulaştığım için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte bu başarının tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Şampiyonluğumuz herkesi mutlu etti. Ama sosyal medyada bazı rahatsız edici yorumlar da tabi oluyor. İyi yorumlar da var. Başarımı değil değil başörtümü konuşuyorlar. Ben bunu istemiyorum. Başarımız konuşulmalı. O kadar emek verdik. Ülkemizi ve takımımızı dünya şampiyonu yaptık. Bu gurur hepimizin… Hep birlikte bu gururu ve mutluluğu yaşamalıyız. Çünkü burada durmayacağız. Bu şampiyonluğu devam ettirip, daha da büyük başarılara imza atacağız. Hem ailemin hem hocalarımın beklentilerini yerine getirdiğim için ayrıca mutluyum.'

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER