FENERBAHÇE

Krasnodar Fenerbahçe Avrupa maçı şifresiz kanalda

Krasnodar - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Krasnodar - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Krasnodar - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Krasnodar Fenerbahçe Avrupa maçı şifresiz kanalda

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynanacak olan Krasnodar - Fenerbahçe maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. 

UEFA Avrupa Ligi'nde grubu lider tamamlayarak adını bir üst tura yazdıran Fenerbahçe, Rusya'nın Krasnodar takımıyla karşılaşmaya hazırlanıyor.

KROSNODAR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Krasnodar ile Fenerbahçe arasında Rusya'da Krasnodar Stadı'nda oynanacak maçın tarihi 16 Şubat 2017 Perşembe saat 19.00'de.

Mücadele TRT1'den ekranlarında şifresiz olarak ekranlara gelecek. İki ekip arasındaki rövanş maçı ise 1 hafta sonra 22 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 20.00'de Kadıköy Ülker Stadyumu'nda.

Krasnodar Fenerbahçe

Fenerbahçe - Krasnodar turunu geçen takım UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına girecek. Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak karşılaşmalardan galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde final maçı, 24 Mayıs 2017 tarihinde İsveç'in Stockholm kentindeki 50 bin kişi kapasiteli Friends Arena Stadyumu'nda oynanacak. Bu maç, organizasyondaki 45., Avrupa Ligi ismiyle ise oynanacak 8. final maçı olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER