Kormaz Karabük'te kalacak mı?
Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Bülent Kormaz karşılaşmanın hemen ardından açıklamalarda bulundu.
Kendi sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak yenlimezlik serisini 9 maça çıkaran Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Bülent Kormaz karşılaşmanın hemen ardından açıklamalarda bulundu.
Kormaz, "Maça iyi başladık gol pozisyonlarına da girdik ama değerlendiremedik . Söylediğimizin aksine gol yedik Bir anlık dalgınlıkla malup duruma düştük. Maçı malup duruma düşmemize rağmen berabere bitirip 1 puan almamız iyi tabi. Sonuçta ligi kafasında bir anlamda bitirmiş bir Karabükspor var. Tayfur Havutçu'ya da başarılar diliyorum. Gerçekten iyi bir teknik adam iyi işler yapabileceğine inanıyorum" dedi.
Kormaz, kendisinin göreve gelmesinin ardından Karabükspor'daki çıkışı nasıl değerlendirmek gerektiğine yönelik bir soruya ise şöyle yanıt verdi;
"Öncelikle bir riske girdik risk almadan olmuyor riski de başarıyla sonuçlandırınca tabi ki mutlu oluyorsunuz. Ben takımın başına gelmeden önce yapılması gereken transferler var dedim bu şartla geldim. Kulübümüz tarafından bu imkan bize sağlandı. Burada başkanımızın ve tabi kulubümüzün önemli katkısı oldu."
Korkmaz seneye de Karabükspor'da kalıp kalmayacağına ilişkin soruya ise;
Benim bir senelik kontratım var. Eğer amaç marka değerini yükseltmek ise bu bir sene ile olmaz. Oturup konuşacağız. Tamam mı devam mı diye bir karara varacağız" şeklinde yanıt verdi