1.LİG

Körfez'de 5 yıldız imza attı

Kocaelispor, Ahmet Dursun, Ali Çamdalı, Ersin Veli, Hamza Mutlu ve Murat Akyüz'ü renklerine bağladı.

Körfez'de 5 yıldız imza attı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Ahmet Dursun, Ali Çamdalı, Ersin Veli, Hamza Mutlu ve Murat Akyüz'ü renklerine bağladı.

Kocaelispor'dan yapılan yazılı açıklamada, geçen sezon Kocaelispor'dan Azerbaycan'ın Hazar Lankaran takımına transfer olan Ahmet Dursun ile yeniden anlaşma sağlandığı, tecrübeli futbolcunun, Kulüp Başkanı Osman Nuri Yaman'ın da katıldığı törende sözleşmeyi imzaladığı bildirildi.

Sezon başı kamp dönemi sırasında anlaşmaya imza atmadan takımdan ayrılan Ali Çamdalı ile yeniden anlaşma sağlandığı ifade edilen açıklamada, şu bilgiler yer aldı:

''22 Şubat 1984 Duisburg, Almanya doğumlu olan Ali Çamdalı, futbola FV 08 Duisburg takımında başladı. Sırasıyla Borussia Mönchengladbach II, Bayer Leverkusen II, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor formaları giyen Çamdalı, geçen sezon 21 maçta ilk 11, 8 maçta da sonradan oyuna girerek 3 gol kaydetti.

Transferi gerçekleşen bir diğer isim ise sezon başı kamp döneminde anlaşma sağlanan, ancak transferi gerçekleşmeden takımdan ayrılan, geçen sezon ilk yarı Diyarbakırspor, ikinci yarı ise Giresunspor forması giyen Ersin Veli oldu. Yeniden anlaşma sağlanan Ersin Veli ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. 2 Nisan 1982 Düzce doğumlu olan stoper Veli, Üsküdar Anadolu, Düzcespor, Fethiyespor, Darıca Gençlerbirliği, Eyüpspor, Gebzespor, Diyarbakırspor ve Giresunspor'da forma giydi.

Görevi hafta sonu devralan Yönetim Kurulu, geçen sezon Kocaelispor'da forma giyen Hamza Mutlu ile yeniden anlaşma sağladı ve bu futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Transferin son gününde Körfez ekibine dahil olan son isim ise Ankaraspor'dan savunma oyuncusu Murat Akyüz oldu. 1 yıllık kiralık olarak anlaşılan futbolcu, 13 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul Bakırköy'de doğdu. Futbola Alibeyköyspor'da başlayan Akyüz, daha sonra Kartalspor ve Turkcell Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile Ankaraspor formalarını giydi.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER