DİĞER HABERLER

Koray Şener'le ilgili paylaşım yapan şahıs yakalandı

Hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'le ilgili sosyal medyada çirkin paylaşım yapan bir şahıs gözaltına alındı.

Koray Şener'le ilgili paylaşım yapan şahıs yakalandı

Koray Şener isimli Fenerbahçe taraftarı, 2 Kasım 2018 tarihinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe futbol müsabakası öncesi tribünde kalp krizi geçirerek fenalaşıp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

O.Ç. GÖZALTINA ALINDI...Emniyetten yapılan açıklamada, Şener üzerinden halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği değerlendirilen paylaşımlarda bulunan “@oknnctnnn” isimli instagram hesabı kullanıcısına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde açık kimliği ve adresi tespit edilen O.Ç. isimli şahsın gözaltına alındığı belirtildi.

oç

BU VE BUNA BENZER PAYLAŞIM YAPANLARA GEREKEN YAPILACAK...Açıklamada, zanlının hakkında adli işlem başlatıldığı ifade edilerek, "Hayatını kaybeden sporseverimiz Koray Şener’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına Fenerbahçe Kulübüne ve tüm sporseverlere başsağlığı dileriz. Türk Polis Teşkilatı olarak sosyal medya üzerinden bu ve buna benzer paylaşımlarda bulunan, sporda şiddet ve düzensizliğe sebep olan şahıs ve şahıslar ile mücadelemizi yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz." denildi.

Acılı babadan Hasan Ali Kaldırım'a: Biraz da oğlum için oynayın!

Koray Şener'in eski tweeti yürekleri yaktı

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'e veda töreni

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER