BEŞİKTAŞ

Konyaspor'dan TFF'ye sert tepki

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçının günü ve saatinin değişmesine sert tepki gösterdi..

Konyaspor'dan TFF'ye sert tepki

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçıyla ilgili, "Sezonun son karşılaşmasını salı günü saat 19.00'da oynamak istediğimizi, spor kamuoyuna duyururuz" dedi.

Ligin son haftasında oynanacak Torku Konyaspor-Beşiktaş maçıyla alakalı gün belirsizliği konusunda Ahmet Baydar, şu açıklamayı yaptı:

Konyaspor Beşiktaş maçının günü değişti


"Torku Konyaspor-Beşiktaş maçının gün ve saatiyle ilgili yapılan değişiklikler spor kamuoyunda alay konusu olmaktadır. Daha önce 19 Mayıs perşembe günü oynayacağımız karşılaşma, önce 17 Mayıs Salı gününe alınmış, ardından Beşiktaş Spor Kulübü'nün arzusu üzerine 18 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da oynanacağına dair haberler basında yer bulmuştur. Gelinen nokta Türk futbolu adına son derece üzücüdür. Torku Konyaspor kulübü olarak sezonun son karşılaşmasını Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde ilk açıklandığı gibi salı günü saat 19.00'da oynamak istediğimizi, bunun dışında teklif edilecek hiçbir gün ve saati kabul etmediğimizi açık ve net bir şekilde spor kamuoyuna duyururuz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER