BEŞİKTAŞ

Konyaspor'dan Fikret Orman'a tepki

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı bilgisizlik ile itham etti.

Konyaspor'dan Fikret Orman'a tepki

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Konya'da futbolun izlenmesinin ve sevilmesinin en büyük sebeplerinden birisi Beşiktaş'tır" sözlerine tepki göstererek, "Fikret Orman, Konyaspor'dan büyük ve eski biri değil" dedi.

Ömer Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bir televizyon programında "Konya'da futbolun izlenmesinin ve sevilmesinin en büyük sebeplerinden birisi Beşiktaş'tır. Biz orada Trabzonspor'la maç yaptık. Maç bir festival havasına döndü ve inanılmaz güzel bir müsabakaydı. O maçla beraber Konya'da futbola pozitif manada katkı verdik. Orada A Milli Futbol Takımı da oynamaya başladı. Konya bir futbol şehri haline geldi. Bizim maçımızdan önce bakın kaç tane kombineleri varmış" açıklamasına tepki gösterdi. 

Arda Turan askerlere öyle bir jest yaptı ki...

"Bilgisizce konuşuyor"

Ömer Korkmaz, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı bilgisizce konuşmakla suçlayarak, "Çocukluğumdan beri Konyaspor'un maçlarına gidiyorum. Bizim eski stadımızda bile taraftarımız çok yoğundu. Bilgisizce konuşulan şeyler. O maçtan önce biz zaten orada oynuyorduk ve taraftarımız yeteri kadar fazlaydı" dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER