SÜPER LİG

Konyaspor'da Ünal Karaman sesleri

Konyaspor'un Süper Lig'de 13 maçtır gol hasreti yüzünden taraftarın eleştiri odağı olan Aykut Kocaman, Konyaspor ile yollarını ayırdı. Aykut Kocaman'ın istifasından sonra Konyaspor'a Ünal Karaman2ı geleceği iddia edildi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Konyaspor'da Ünal Karaman sesleri

Konyaspor'da Aykut Kocaman istifa etti. Ligde 13 maçtır gol hasreti yaşayan takımda taraftar Aykut Kocaman'ı istifaya davetti. Aykut Kocaman da tribündeki seyirciye hak verdi. İttifak Holding Konyaspor, bugün Aykut Kocaman ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetti.

Yeni teknik direktör arayışına çıkan Konyaspor'da ilk aday belli oldu. Trabzonspor'dan ayrılan Ünal Karaman'ın ismi Konyaspor ile anılmaya başladı.

Ünal Karaman'a, hem yöneticilerin hem de taraftarın sıcak baktığı, yarın görüşme yapılacağı öğrenildi. Trabzonspor Kulübü'nde teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılması futbol dünyasında şok etkisi yaratmıştı.

Trabzonspor'da sezonun ilk yarısını 32 puanla 3. sırada tamamlayan Ünal Karaman'ın ismi Sergen Yalçın'ın görevden ayrılmasının ardından Malatyaspor ile de anılıyordu.

Aykut Kocaman'ın istifa etmeden önceki son sözler;

Aykut Kocaman "Ben de taraftar olsam tribünde benim için istifa derdim. Taraftarın tepkisi normal. İçeride uzun süredir galip gelmiyoruz. Konyaspor kulübünün her kararına hiçbir beklentim olmadan saygı duyuyorum" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER