TRABZONSPOR

Konyaspor-Trabzonspor maç sonucu ve geniş özeti

Trabzonspor Konyaspor maçı nefesleri kesti. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Atiker Konyaspor, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. İşte Trabzonspor maçının golleri ve geniş özeti.

Konyaspor-Trabzonspor maç sonucu ve geniş özeti

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında evinde Trabzonspor'u ağırladı. Kupanın son sahibi olan yeşil-beyazlılar, rakibini 1-0 mağlup etti.

İlk 30 dakikası golsüz geçilen mücadelede Konyaspor, 1-0 öne geçti: Sol kanattan gelişen atakta Ferhat Öztorun'un ceza sahası içine çevirdiği top savunma oyuncularından döndü. Dönen topla altıpasın hemen solunda topla buluşan Ömer Ali Şahiner kısa pasını penaltı noktasındaki Ali Çamdalı'na gönderdi. Ali Çamdalı bekletmenden gelişine şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu.

Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı.

Trabzonspor 2. yarıya hızlı başladı. 56. dakikada sol kanattan Olcay Şahan'ın yaptığı ortaya hareketlenen Hugo Rodallega kafa vuruşunu yaptı ancak bu top kaleci Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kaldı.

66. dakikada kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Hugo Rodallega geçti. Hugo Rodallega kaleyi düşündü ve sert bir şut gönderdi. Kalenin sağ direğinden oyun alanına dönen topu takip eden Olcay Şahan penaltı noktasının hemen solundan şutunu çekti ancak topu boş kaleye göndermeyi başaramadı.

Mücadelenin son dakikalarında iki teknik direktörler değişiklik yaptılar. Trabzonspor'da Olcay Şahan'ın yerine Abdülakdir Ömür 82. dakikada dahil oldu. Konyaspor'da 84. dakikada Koryke Fofana yerine Musa Araz oyuna girdi. Aynı dakikada Rıza Çalımbay, Juraj Kucka'nın yerine Yusuf Yazıcı'yı oyuna aldı.

86. dakikada sahada kısa süreli gerginlik yaşandı. Uğur Demirok ve Ömer Ali Şahiner topsuz alanda girdiklieri tartışma sonrasında birbirlerine yaptıkları sert fiziksel temaslardan sonra her iki oyuncu da sarı kart ile cezalandırıldı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Atiker Konyaspor, rövanş öncesinde avantaj elde etti. Trabzonspor, 11 maç sonra tüm kulvarlarda ilk kez yenilgi aldı. Bordo-mavililer son 21 Ekim 2017'deki öücadelede Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenilmişti.

İki takım rövanş karşılaşmasında 16 Ocak 2018'de bir üst tur için Trabzon'da mücadele edecek.

Konyaspor-Trabzonspor maçı fotoğraflarıKonyaspor-Trabzonspor maçı fotoğraflarıKonyaspor-Trabzonspor maçı fotoğraflarıKonyaspor-Trabzonspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

KONYASPOR : 1 - 0 :TRABZONSPOR

Maç Sonu: Hakem Bülent Yıldırım maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Atiker Konyaspor 1-0'lık galibiyetle sahadan ayrılıyor ve rövanş maçı için büyük bir avantaj sağlıyor.

90+4. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yusuf Yazıcı ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Serkan Kırıntılı çift yumrukla tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Orta alandan aldığı kısa pasla topla ilerleyen Fabian Castillo ceza sahası yayının hemen solundan kaleye şutunu gönderiyor. Bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

90+3. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yusuf Yazıcı ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

90. dakika: Orta alandan ceza sahası içine doldurulan topu Ali Turan uzaklaştırmaya çalışıyor ancak bu top kendisinden sekiyor. Seken topu takip eden Emmanuel Mas ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor. Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

86. dakika: Uğur Demirok ve Ömer Ali Şahiner topsuz alanda girdiklieri tartışma sonrasında birbirlerine yaptıkları sert fiziksel temaslardan sonra her iki oyuncu da sarı kart ile cezalandırılıyor.

84. dakika: Atiker Konyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Moryke Fofana çıkıyor ve yerini Musa Araz'a bırakıyor. Trabzonspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Juraj Kucka çıkıyor ve yerini Yusuf Yazıcı'ya bırakıyor.

82. dakika: Trabzonspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Olcay Şahan çıkıyor ve yerini Abdülkadir Ömür'e bırakıyor.

81. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Ali Çamdalı uzaklardan aşırtma bir vuruş yapmak istiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

78. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla birlikte ceza sahası içine giren Jose Sosa altıpasın hemen sağından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor. Ceza sahası yayının hemen solunda topla buluşan Juraj Kucka kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

73. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki oyuncular tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

69. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla birlikte ilerleyen Vedat Bora ceza sahası içine girer girmez şutunu çekiyor ancak bu top uzak direğin yanından dışarı çıkıyor.

68. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak savunma oyuncularından seken topu Serkan Kırıntılı kornere gönderiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte savunma oyuncularından seken topu takip eden Olcay Şahan ceza sahası yayı içinden şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

66. dakika: Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Hugo Rodallega geçiyor. Hugo Rodallega kaleyi düşünüyor ve sert bir şut gönderiyor. Kalenin sağ direğinden oyun alanına dönen topu takip eden Olcay Şahan penaltı noktasının hemen solundan şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

64. dakika: Trabzonspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Matus Bero çıkıyor ve yerini Fabian Castillo'ya bırakıyor.

62. dakika: Ali Turan, Juraj Kucka'ya yerden yatarak yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

61. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Okay Yokuşlu ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

57. dakika: Ali Çamdalı, Juraj Kucka'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

56. dakika: Sol kanattan Olcay Şahan'ın yaptığı ortaya hareketlenen Hugo Rodallega kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

55. dakika: Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Jose Sosa geçiyor. Kısa paslaşmalar sonrasıda durdurulan topa Okay Yokuşlu vuruşunu yapıyor. Bu top savunma oyuncularından sekip kornere gidiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

53. dakika: Ceza sahası yayının sol çaprazında kısa pasla topla buluşan Juraj Kucka kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

50. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Kamil Ahmet Çörekçi ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46. dakika: Hakem Bülent Yıldırım ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Atiker Konyaspor'un vuruşuyla ikinci yarı başlıyor. Atiker Konyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Jens Jonsson çıkıyor ve yerini Lebogang Manyama'ya bırakıyor.

Devre Arası: Hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Atiker Konyaspor 1-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

42. dakika: Juraj Kucka, Deni Milosevic'i arkadan müdahale ile yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

38. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile kornere gönderiyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmeden diğer kanattan taça çıkıyor.

36. dakika: Jose Sosa'nın yaptığı pas hatasında topla buluşan Ömer Ali Şahiner ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yerden ve yandan dışarı çıkıyor.

35. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Vedat Bora ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Esteban Alvarado'nun kontrolünde kalıyor.

32. dakika: Sağ kanatta atılan kısa pasa hareketlenen Nejc Skubic ofsaytta kalıyor.

31. dakika: GOL Sol kanattan gelişen atakta Ferhat Öztorun'un ceza sahası içine çevirdiği top savunma oyuncularından dönüyor. Dönen topla altıpasın hemen solunda topla buluşan Ömer Ali Şahiner kısa pasını penaltı noktasındaki Ali Çamdalı'na gönderiyor. Ali Çamdalı bekletmenden gelişine şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Atiker Konyaspor, Ali Çamdalı'nın golüyle 1-0 öne geçiyor.

25. dakika: Ceza yayının hemen önünde topu kontrol etmek isteyen Jose Sosa bu pozisyonda elle oynuyor.

20. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Matus Bero ceza sahası içinde kısa pasını Juraj Kucka'ya gönderiyor. Savunma oyuncularından seken top tekrar Matus Bero'nun kontrolünde kalıyor. Altıpasın hemen sağ çaprazından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

16. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Vedat Bora ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

13. dakika: Orta alanda karşılıklı yapılan top kayıpları ile karşılaşma devam ediyor.

8. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ferhat Öztorun bu duran topu paslaşarak kullanıyor. Pasla kullanılan korner sonrasında tekrar topla buluşan Ferhat Öztorun ofsaytta kalıyor.

6. dakika: Sağ kanatta kazanılan duran top sonrasında topun başına Ali Çamdalı geçiyor. Ali Çamdalı bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

2. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Vedat Bora ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

1. dakika: Hakem Bülent Yıldırım maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Trabzonspor maça başlayan taraf oluyor.

KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Ferhat,  Filipovic, Ali Turan, Skubic, Ali Çamdalı, Jonsson, Ömer Ali Şahiner,  Vedat Bora, Fofana, Milosevic
YEDEKLER: Abdülaziz, Carlgren, Selim, Savaş, Kadir Kaan, Manyama, İsmail, Musa
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

TRABZONSPOR: Esteban, Hubocan, Uğur, Mas,  Kamil Ahmet, Okay, Kucka, Sosa, Olcay, Bero, Rodallega
YEDEKLER: Arda, Uğurcan, Durica, Mustafa, Pereira, Hüseyin, Abdurrahim, Castillo, Abdülkadir, Yusuf
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER