KONYASPOR

Konyaspor Orkan Çınar'a talip oldu

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Orkan Çınar için Beşiktaş'la görüşme halinde olduğunu açıkladı.

Konyaspor Orkan Çınar'a talip oldu

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Orkan Çınar'a Spor Toto Süper Lig'den talip var.

HEDEF YATABARE VE ORKAN : Atiker Konyaspor, Beşiktaşlı oyuncu Orkan Çınar ve Kardemir Karabüksporlu Mustapha Yatabare'yi renklerine bağlamak için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil- beyazlı kulüp, Eze ve Manyama ile de yollarını ayırmayı planlıyor.

Süper Ligin ilk yarısını 15 puanla 16'ncı sırada tamamlayan Atiker Konyaspor, bugün Antalya Belek Regnum Carya Otel de kamp çalışmalarına başlayacak. Yeşil-beyazlı kulüp, kötü gidişata dur demek için takıma oyuncu transferi yapmak ve bazı oyuncularıyla yollarını ayırmak için çalışmalarını da sürdürüyor.

GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR : Transfer listesinde ismi bulunan forvet oyuncu Mustapha Yatabare ile orta saha oyuncusu Orkan Çınar'i renklerine bağlamak için girişimler devam ediyor.

Konyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, ''Beşiktaş'da forma giyen Orkan Çınar ve Kardemir Karabükspor oyuncusu Mustapha Yatabare ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerimiz olumlu ilerliyor. Son aşama yaklaştık ve sonuçlandırmak üzereyiz'' diye konuştu.

Fikret Orman’dan Cenk Tosun itirafı!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER