GALATASARAY

Kolombiya'da Falcao şaşkınlığı

Fenerbahçe derbisi öncesinde ilk 11’de şans verilmeyen ve karşılaşmaya kulübede başlayıp, son dakikada oyuna dahil olan yıldız futbolcunun durumuyla ilgili Kolombiya’da geniş yankı uyandırdı.

Kolombiya'da Falcao şaşkınlığı - Sayfa 1

El Deportivo: Sürpriz bir karar
El Deportivo internet sitesi ‘Falcao için sürpriz karar’ başlığıyla bir haber yayınladı. Galatasaray ile yalnızca iki maça çıktığı belirtilen El Tigre lakaplı oyuncunun üçüncü maçında yedek kaldığı belirtilerek bu karar ‘sürpriz’ olarak değerlendirildi.

Kolombiya'da Falcao şaşkınlığı - Sayfa 2

Antena2: Beklenmedik bir karar
Antena2 radyo kanalının sitesinde konuyla ilgili özel bir haber gerçekleştirildi. ‘Galatasaray’da Falcao ile ilgili beklenmedik karar’ başlığıyla yayınlanan haberde ‘İki maç oynadıktan sonra sürpriz bir şekilde yedek kaldı’ ifadeleri kullanıldı.

Kolombiya'da Falcao şaşkınlığı - Sayfa 3

AsColombia: Sadece üç dakika oynadı
As gazetesinin Kolombiya edisyonu ‘Galatasaray, Malatyaspor’a karşı rotasyona gitti. Takımı golü yedikten sonra oyuna giren Radamel Falcao sadece üç dakika oyunda kaldı, ama bir şey yapamadı’ satırlarına yer verildi.

Kolombiya'da Falcao şaşkınlığı - Sayfa 4

Publimetro: Falcao’ya saygısızlık yapıldı
Publimetro sitesinde ‘Kolombiya’da Falcao’yu bekleyenler büyük şaşkınlık yaşadı. En tuhafıysa ikinci yarı oyuna ilk girenin Falcao olmamasıydı, hatta ikinci bile değildi. Saygısızlık yapıldı. Falcao’yu 90. dakikada oyuna almak saygısızlıktır” denildi.

Kolombiya