FENERBAHÇE

Kjaer'in son sözleri taraftarı kahretti!

Fenerbahçeli Simon Kjaer, menajeriyle görüşerek gelecek sezon için plan yapmaya başladı.

Kjaer'in son sözleri taraftarı kahretti!

UEFA kıskacındaki Fenerbahçe gelecek sezonun yapılanması için kaynağı buldu.

Sattığı oyuncu kadar transfer yapabilecek olan Fenerbahçe'nin Kjaer'i elinden çıkartıp yaklaşık 20 milyon Euro'luk bir kaynak yaratmayı planladığı belirlendi.

Inter, Milan ve Arsenal'in Danimarkalı yıldıza teklif yaptığı ortaya çıktı. Inter ve Milan'ın yıldız futbolcu için 10 milyon Euro, Arsenal'in de 12 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Ancak Fenerbahçe Yönetimi üç kulüpten de Kjaer için 20 milyon Euro istedi. Fenerbahçe'de son yaşanan gelişmelerden huzursuz olan Kjaer'in menajerine "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takımda oynamak istiyorum" dediği belirlendi.

KAYNAK ORTA SAHA VE FORVETE

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe Yönetimi'nin de Kjaer'in bu isteğine olumlu yaklaştığı ve gelecek sezonun transferleri için kaynak yaratmak istediği ifade edildi. Elinde Skrtel, Neustadter gibi oyuncular olan Fenerbahçe Yönetimi'nin bonservisi elinde olan bir stoper daha transfer edip 20 milyon Euro'luk transfer bütçesini orta saha ve forvete harcayacağı belirlendi.

Aziz Yıldırım'dan iddialı açıklama!

TARAFTAR ONA ÇOK GÜVENİYOR

F.Bahçe'nin Danimarkalı stoperi Kjaer, taraftarın en güvendiği isimler arasında gösteriliyor. Olası ayrılık en çok sarı-lacivertli taraftarları üzecek. Kjaer, her fırsatta İstanbul'da çok mutlu olduğunu dile getiriyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER