FENERBAHÇE

Kjaer Fenerbahçe idmanında

Transferi tartışılan Simon Kjaer, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki kampına katıldı.

Kjaer Fenerbahçe idmanında

Yeni sezon öncesi, Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde kamp yapan Fenerbahçe, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği günün ilk antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 09.30’da başlayan antrenman, iki ayrı bölüm halinde toplam 2 saat dakika sürdü. Oyuncular, antrenmanın ilk bölümünde salonda 45 dakika süren bir kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı.

Ardından sahaya çıkan oyuncularımız koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı 2 ayrı grup halinde gerçekleştirdikleri pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman çift kale maçla noktalandı. Takımımızın sabah antrenmanını, Fenerbahçe Spor Okulları'nda eğitim alan ve Topuk Yaylası'na gelen öğrenciler de izledi. Oyuncularımızla fotoğraf çektiren öğrenciler; onlardan imza alma ve onlarla birebir fotoğraf çektirme şansı da yakaladı.

Bu arada sabah antrenmanını, Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesislerimize gelen Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Ali Yıldırım, Nihat Özbağı ve Önder Fırat ile eski yöneticilerden Abdullah Kiğılı da izledi.

Kjaer ve Skrtel Antrenmanda

Bu arada sezon sonu milli takımlarına gittikleri için izinli olan Simon Kjaer ve Martin Skrtel, Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’ne geldi ve bugün yapılan günün ilk antrenmanında yer aldı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER