Kim inanır sana Thomas Myhre!
Beşiktaş’ın eski kalecisi Thomas Myhre uyuşturucu tuzağına düşürüldüğünü iddia etti ama..
Beşiktaş’ın eski kalecisi Thomas Myhre, İspanya’da uyuşturucu tuzağına düşürüldüğünü iddia etti, kredi kartından da 160 bin Norveç Kronu çekildiğini belirtti. Marbella’daki 10 saati hatırlamadığını söyleyen kalecinin açıklamaları, kulübü Viking’i tatmin etmedi. Kulüp, Norveçli file bekçisi ile yollarını ayırdı
Beşiktaş’ın ve Norveç Milli Takım’nın eski kalecilerinden Thomas Myhre, takımı Viking’le birlikte kamp yaptığı İspanya’da uyuşturucu tuzağına düştüğünü ve kredi kartından büyük miktarda para çekildiğini iddia etti.
Norveç’in en büyük gazetesi VG’de manşetten verilen haberde, Myhre’nin, 23 Ocak akşamı İspanya’nın ünlü tatil kenti Marbella’da yaşadığı 10 saatlik bir bölümü hatırlamadığı ve bu süre zarfında uyuşturucu tuzağına düşürülüp kredi kartından 160 bin Norveç kronu (Yaklaşık 40 bin lira) paranın çekildiği belirtildi.
Gazeteye yaşadığı olayı anlatan Myhre, 22 Ocak akşamı oynadıkları hazırlık maçından sonra takımla birlikte yenilen akşam yemeği sonrası birileriyle Marbella dışında bulunan Puerto Banus liman şehrine gittiklerini, ondan sonrasını hatırlamadığını söyledi. Norveç’e geri döndükten 3 gün sonra eşi Benedicte’nin ısrarı üzerine polise başvuran ve idrar tahlili yaptıran Myhre’nin idrarında pozitif uyuşturucu bulunduğu kaydedildi.
Polisten yalanlama
Bu arada İspanyol basınına göre Norveç kulübü, bu konuşulanlar karşısında İspanyol polisinden açıklama istedi. Bunun üzerine İspanyol ulusal polisi, Malaga polisi ve Marbella Belediye polisi ortaklaşa bir soruşturma başlattı ve bu anlatılanların gerçek olmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Norveç Ligi’nde yer alan Viking’in Myhre ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Norveçli milli kaleci Thomas Myhre, 2001 yılında Beşiktaş’a gelmiş bir sezon oynadıktan sonra ayrılmıştı.