FENERBAHÇE

Kayserispor'da şok sakatlık

Kayserispor, yarın sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde kampa girdi.

Kayserispor'da şok sakatlık

Spor Toto Süper Lig'in ilk 7 haftalık bölümünde istediği sonuçları alamayan Kayserispor, yarın sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde kampa girdi.  

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren ve tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan Kayserispor'da son antrenmanda şanssızlık yaşandı.

Hakan yok
Kayserispor'un başarılı file bekçisi Hakan Arıkan, son antrenmanda arka adalesinden sakatlandı. Baldırında yırdık olan tecrübeli file bekçisi Fenerbahçe ile oynanacak maçta forma giyemeyecek. Antrenmanı yarıda bırakan ve sonrasında MR'ı çekilen file bekçisinin 1 hafta oynayamayacağı öğrenildi. Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas, Fenerbahçe maçında eldivenleri Kayacan Erdoğan'a verecek. Kayacan'ın yedeği ise Abdülaziz Demircan olacak.

İbrahim izinli
Diğer yandan özel problemlerinden ötürü 1 haftadır izinli olan tecrübeli futbolcu İbrahim Dağayan da Fenerbahçe maçında kadroya olmayacak. Halen izinli olan İbrahim'in yanı sıra Cem Can, Cüneyt Köz, kadro dışı olan Turgut Doğan Şahin de maç kadrosunda yeralmayacak.

Hedef 3 puan
Kayserispor kulüp Basın sözcüsü Ahmet Yıldız, Fenerbahçe ile oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti. Yıldız, "Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Ancak bizim içerisinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak adına muhakkak suretle kazanmak istiyoruz. Hedefimiz 3 puan. Bu maçta taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Şu an itibariyle satılan bilet sayısı hiç de içaçıcı değil. Kayserispor'u seven, taraftarlarımızı yarınki maçta statda görmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe ile 36. kez
Kayserispor tarihinde 36. kez Fenerbahçe ile karşılaşacak. 2 takım 28 Süper Lig, 7 Türkiye Kupası olmak üzere 35 kez karşılaştı. Lig maçlarında Kayserispor, 3 galibiyet 6 beraberlik 19 yenilgi aldı. Bu maçlarda Kayserispor 20 gol atarken kalesinde 66 gol gördü. Türkiye Kupası’nda oynanan 7 maçta ise Kayserispor 2 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet elde etti. Kayserispor, Fenerbahçe ile sahasında oynadığı 14 Lig maçında 3 galibiyet 6 beraberlik 5 yenilgi aldı. Kayserispor, 2 sezon önce sahasında oynadığı lig maçında Fenerbahçe’ye 0-2 mağlup olmuştu.

Hakem Mete Kalkavan
Kayserispor-Fenerbahçe maçını Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yönetti 6 maçta Kayserispor 2 galibiyet 4 yenilgi aldı. Kalkavan, son olarak Kayserispor'un sahasında 1-3 yenildiği Galatasaray maçını yönetmişti. Kalkavan, Kayserispor'a 11 sarı 1 kırmızı kart gösterirken, Kayserispor'un rakiplerine ise 15 sarı 1 kırmızı kart çıkardı. Kalkavan, konuk takım Fenerbahçe'nin de 6 maçına çıktı. Bu maçlarda Fenerbahçe 3 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı. Kalkavan, Fenerbahçe'nin son olarak geçen sezon sahasında 1-1 berabere kaldığı Kayseri Erciyesspor maçında düdük çalmıştı. 

KAYNAK: Kayseritempo.com

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER