SÜPER LİG

Kayserispor'da kadro dışı bırakıldı

Kayserispor'un büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklenileni bir türlü veremeyen Diego Biseswar, süresiz kadro dışı bırakıldı.

Kayserispor'da kadro dışı bırakıldı
Diego Marvin Biseswar, G.Birliği maçında teknik direktöre hakaret ettiği gerekçesiyle kadro dışı kaldı.

Oyundan çıkınca..

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’nın geçen sezon büyük umutlarla transfer ettiği, ancak yabancı kontenjanına takıldığı için daha çok yedek kulübesinde veya tribünde oturan Diego Marvin Biseswar, süresiz kadro dışı bırakıldı. Ankara’da oynanan Gençlerbirliği maçına ilkonbirde başlayan ancak maçın ilk yarısı sonrasında Teknik Direktör Şota Arveladze tarafından oyundan alınan Diego Biseswar’ın, maç sonrasında teknik direktörü hakaret ettiği öğrenildi. Olayın görgü şahitlerinden alınan bilgilere göre Biseswar “Ben iyi oynarken niye çıkardın? Yapacağın işi......” diyerek tepki gösterdi.

Gönderilecek..

Diego Biseswar’ın Teknik Direktör Şota Arveladze’ye ağır itham dolu cümleler kurması, Kayseri’ye dönüldüktensonra Yönetim’e rapor edildi. Genel Menajer Süleyman Hurma’nın da onayı ile Biseswar, süresiz kadro dışı bırakıldı. Teknik Direktör Şota Arveladze’ye söylemlerinden ötürü, devre arasına kadar A2 ile idmana çıkacak olan Biseswar’a “Kendine kulüp bul” denileceği de alınan haberler arasında.. Artık A2 takımı ile antrenmana çıkan Biseswar, Mersin İdman Yurdu maçı kadrosuna alınmazken, Sümer Stadı’nda oynanan Kayserispor-Adana Demirspor A2 ligi maçında ilkonbirde sahaya çıktı.

(Kaynak: Kayseri Tempo Gazetesi)
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER