SÜPER LİG

Kayserispor'da bir dönem daha sona erdi

Sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Robert Prosinecki ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmeye son verildi.

Kayserispor'da bir dönem daha sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında bir türlü istenilen sonuçları alamayan Kayserispor, devre arasının gelmesi ile birlikte Teknik Direktör Prosinecki ile yollarını ayırdı. 

Bu kez kesin
Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Hırvat teknik adamın görevinden ayrılmak istemesi üzerine karşılıklı anlaşılarak, sözleşmeye son verildiği öğrenildi. Yaklaşık 2 ay önce de teknik direktörlükten istifa eden ve ısrarlar sonucu görevine devam eden Prosinecki’nin, takımıyla 2015 Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Prosinecki'nin karnesi
Kayserispor'da 1 sezonu aşkındır görev yapan Hırvat Teknik adam, 44 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası maçına çıktı. Geçen sezon 27 maçta Kayserispor'un başında görev alan Prosinecki, bu sezon da ligin ilk yarısında oynanan 17 maçta Kayserispor'un teknik direktörü olarak sahada yeraldı. Prosinecki, bu maçlarda 14 galibiyet, 12 beraberlik, 18 mağlubiyet aldı. Kayserispor, Türkiye Kupası'nda da 3 galibiyet 1 mağlubiyet elde etti. Prosinecki yönetimindeki Kayserispor, 44 Süper lig maçında rakip filelere 49 gol atarken kalesinde ise 57 gol gördü. Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da rakip filelere 5 gol atarken kalesinde de 2 gol gördü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER