SÜPER LİG

Kayserispor'da Abdullah Ercan atağı!

Kayserispor'da teknik direktörlük görevi için Abdullah Ercan ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Kayserispor'da Abdullah Ercan atağı!
Kayserispor'da Şota'nın ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevi için Abdullah Ercan ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi
 
Geçtiğimiz hafta Şota Arveladze ile yollarını ayıran Sarı-kırmızılı ekibin, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada teknik direktör sorununu çözmesi bekleniyor. 

Kayserispor Yönetimi'nin görüştüğü teknik direktörler arasında Abdullah Ercan isminin ön plana çıktığı belirtildi. Sarı-kırmızılı takımın kadrosundaki birçok oyuncunun Abdullah Ercan'ın milli takımdan öğrencisi olması da genççalıştırıcıyı Kayserispor'a yakınlaştırdığı belirtiliyor. 

Bu arada Abdullah Ercan'ın, Sanica Boru Elazığspor ile de görüştüğü ve anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi. 
 
Kayserispor'dan teknik adam açıklaması! 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, herhangi bir teknik direktörle anlaşmaya varılmadığı belirtildi.  
 
Açıklamada, Şota Arveladze'nin istifa etmesinin ardından bazı basın yayın organlarında çeşitli teknik direktörlerle görüşülüp anlaşıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:
''Kulübümüz, teknik direktör konusunda şu ana kadar hiç kimseyle görüşmemiş ve anlaşmamıştır. Kayserispor Kulübü, kendi kültürüne ve vizyonunauygun bir hoca bulup onunla anlaşacaktır. Medyada öne sürülen isimler gerçeği yansıtmamaktadır.'' 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER