GAZİANTEPSPOR

Kayserispor - Gaziantepspor maçı ne zaman nerede saat kaçta?

Kayserispor ile Gaziantepspor Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak.

Kayserispor - Gaziantepspor maçı ne zaman nerede saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kayseri'de oldukça kritik bir maç oynanacak. Son 3 haftayı puansız noktalandıran iki ekip Kayserispor ile Gaziantepspor Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak.

Kayserispor'da eksikler var

Yarın saat 13:00'de başlayacak maç için hazırlıklarını tamamlayan iki ekip, kampa girdi. Ev sahibi Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Vanderley, Furkan Özçal ve Samba Sow görev alamayacakken konuk ekipte ise Emmanuel John Chibuike sarı kart cezalısı olduğu için Mustafa Durak, Gbenga Arokoyo ve Marçal da sakat.

Kayserispor ile Gaziantepspor 49. randevuda

Kayserispor ile Gaziantepspor, bugüne kadar 48 kez karşılaştı. İki takım 23 kez Süper Lig'de, 9 kez Türkiye Kupası'nda 16 kez 2.Lig'de karşılaştı. Bu maçlarda Kayserispor, 22 kez kazanırken 16 kez yenildi. 10 maç da berabere bitti. Kayserispor, rakibine 61 gol atarken kalesinde ise 51 gol gördü.

En gollü maç

Kayserispor ile Gaziantepspor arasında oynanan lig maçlarında en gollü olanı 2007/2008 idi. Süper Lig maçında 7 gol atılırken Kayserispor, deplasmandaki bu maçı 4-3 kaybetmişti. En farklı galibiyet ise Kayserispor'un rakibi 3-0 ve 4-1'lik sonuçlar ile yenmesi oldu. İki takım arasında ligin ilk yarısında Gaziantep'te oynanan maçı Kayserispor 1-0 kaybetmişti.

Kayserispor ile Gaziantepspor arasında Kayseri'de oynanan 12.maç

Kayserispor ile Gaziantepspor arasında Kayseri'de oynanan 11 Süper Lig maçında Kayserispor, 4 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi aldı. Bu maçlarda Kayserispor, rakibine 15 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü.

Kayserispor-Gaziantepspor maçını Özgür Yankaya yönetecek

Kayserispor-Gaziantepspor maçını Edirne Bölgesi Üst Klasman hakemi Özgür Yankaya yönetecek. MHK’nin belirlediği 38 yaşındaki hakem, bugüne kadar Kayserispor’un 12 maçını yönetti. Bu maçlarda Kayserispor 7 galibiyet 3 beraberlik alırken 2 kez de yenildi. Özgür Yankaya, bu sezon Kayserispor’un deplasmanda oynadığı ve 3-1 kazandığı Eskişehirspor maçını yönetmişti. Özgür Yankaya, konuk takım Gaziantepspor’un da 10 maçını yönetti. Bu maçlarda Gaziantepspor 6 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi aldı. Yankaya, son olarak Gaziantepspor’un deplasmanda 1-0 kazandığı Bursaspor maçını yönetmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER