GALATASARAY

Kayserispor Galatasaray maçında tartışmalı iki pozisyon

Kayserispor - Galatasaray maçının ilk yarısında Kayserisporlu futbolcular Hakan Balta'nın kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu

Kayserispor Galatasaray maçında tartışmalı iki pozisyon

Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan maçın ilk yarısında Kayserisporlu futbolcular, Hakan Balta’nın pozisyonunda kırmızı kart beklentisine girdi..

Kayserispor - Galatasaray maçının ilk yarısının sonlarına doğru hızlı gelişen Kayserispor atağında Welliton ile Hakan Balta yerde kaldı.

Galatasaray'dan Suriyeli çocuğa jest


Atak esnasında Kayserispor cephesi Galatasaray’da son adam olan Hakan Balta’nın Welliton’u perdelediği ve faul yaptığını savunarak, kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde hakem Mete Kalkavan’a itirazda bulundular.

GALATASARAY'IN PENALTI İSYANI

Kadir Has Stadı'ndaki maçın 11. dakikasında Wesley Sneijder sağ taraftan ortaladı. Ceza alanı içinde Levent Gülen ile ikili mücadeleye giren Yasin Öztekin yerde kalınca Galatasaraylı futbolcular penaltı itirazında bulundu ancak hakem Mete Kalkavan 'devam' dedi.

Pozisyonu değerlendiren Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Kayserisporlu futbolcu rakibini çekiyor ve oynamasını engelliyor. Net penaltı. Pozisyon sırasında Yasin tam olarak topa hakim olmadığı için kırmızı karta gerek yoktu, sarı kart yeterliydi."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER