FENERBAHÇE

Kayserispor Fenerbahçe maçı geniş özeti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu.

Kayserispor Fenerbahçe maçı geniş özeti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 4-1 mağlup oldu.

İLK YARI BERABERE BİTTİ

Mücadeleye iyi başlayan kayserispor, ilk 30 dakikada Fenerbarbahçe'ye pozisyon imkanı vermedi ve Varela'nın kişisel becerileriyle önemli fırsatlar yakaladı. 33. dakikada da golü buldu. Deniz'in ceza sahasından attığı şut Skrtel'den sekip Volkan'ı yanılttı, başarılı kalecinin çelebildiği toğu önünde bulan Umut Bulut takımını öne geçiren isim oldu.Tam 280 gün sonra bir lig golü atan Umut, Fenerbahçe'ye karşı kariyerinin 9. golünü attı.

Golden sonra Fenerbahçe'nin cevabı gecikmedi. 41. dakikada Kayseri defasınını seri hataları sonucu Salih'ten seken topta Mehmet Topal nefis vurdu ve skora dengeyi getirdi.

KAYSERİ FARKA GİTTİ

İkinci yarıda Fenerbahöe Fernandao ile çok çnemli bir fırsatı kullanamadı. Özellikle Hasan Ali ve Şener'in çıkışlarıyla gol aradı. Ancak golü bulan Kayserispor oldu. 70. dakikada maçın yıldızlarından Varela'nın nefis pasında yeni transferlerden Güray ağlara gönderdi ve takımını bir kez daha öne geçirdi.

Kayserispor son dakikalarda bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Güray'ın içeri çevirdiği topu oyuna yein giren Welliton ağlara gönderdi ve skor 3- 1 oldu. Uzatmada Güray ile nefis bir gol daha bulan Kayserispor, maçı bu skorla 4-1 kazandı ve 16 puana yükseldi. Fenerbahçe ise 35 puanda kaldı.

Kayserispor Fenerbahçe maçından kareler

KAYSERİSPOR: 4 - 1 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Karşılaşmada son düdük çaldı. Kayserispor Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup etti.

90+4. dakika: GOL! Kayserispor'da serbest vuruşta topun başına geçen Güray doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşu Volkan'ın üzerinden ağlarla buluştu.

90+3. dakika: Hakan'a faul yapan Skrtel sarı kart gördü. Kayserispor'da bu kez N'Guemo Souza'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Kayserispor serbest vuruş kullanacak.

90+2. dakika: Souza sağ kanatta hareketlenen Karavayev'i topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

90+1. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Lens sağ kanattan ortasını yaptı. Onun ortasında top kimseye değmeden doğrudan dışarıya gitti.

90. dakika: Fenerbahçe yeniden oyuna başladı. Karavayev sağ kanatta topla buluştuktan sonra Erkan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak. Lens'in kullandığı serbest vuruşta Skrtel'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti. Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

89. dakika: GOL! Fenerbahçe ceza sahasında topla buluşan Güray'ın arka direğe ortasında Welliton boş durumda topu ağlara gönderdi.

88. dakika: Mehmet Topal savunmanın arkasına koşu yapan Lens'i topla buluşturmak istedi ancak Ahamada kalesini terk ederek Lens'ten önce topu aldı.

87. dakika: Kayserispor'da Umut çıktı. Welliton oyuna dahil oldu.

86. dakika: Hızlı gelişen Kayserispor atağında ceza sahasında topla buluşan Umut'un vuruşu üstten dışarıya gitti.

85. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Lens'in sol kanattan ortası herkesi aşarak diğer kanada açıldı. Sonrasında sağ kanatta topla buluşan Şener'in ortasını savunma karşıladı.

84. dakika: Rotman sol kanatta hareketlenen Güray'ı topla buluşturmak istedi ancak top oldukça hızlı.

83. dakika: Kayserispor'da Deniz yerini Kubilay'a bıraktı.

82. dakika: Hızlı gelişen Kayserispor atağında Güray Umut'tan pası aldıktan sonra ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.

81. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Şener sağ kanattan ceza sahasına girdikten sonra yerden ortasını yaptı. Onun ortasında Ahamada van Persie'den önce topu uzaklaştırdı.

80. dakika: Lens'in sol kanattan kullandığı kornerde Kjaer'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

79. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Lens'in ceza sahasına yaptığı ortada Levent'in ters vuruşu az farkla yandan dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

78. dakika: Kjaer'in savunmada yaptığı hata sonrası topu alan Deniz Güray'ı topla buluşturdu ancak Güray ofsayt pozisyonunda.

77. dakika: Skrtel sol kanatta hareketlenen Lens'i topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

75. dakika: Top bu dakikalarda Fenerbahçe'nin hakimiyetinde. Sarı - lacivertli futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

74. dakika: Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda beraberlik golü için baskı kurmaya çalışıyor.

73. dakika: Gelişen Kayserispor atağında Varela savunmanın arkasına koşu yapan Umut'u topla buluşturmak istedi ancak Kjaer zamanında araya girerek tehlikeyi önledi.

72. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Şener'in sağ kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı.

71. dakika: Fenerbahçe oyuna yeniden başladı.

70. dakika: GOL! Varela'nın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Güray düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

69. dakika: Deniz'in sağ kanattan kullandığı kornerde Levent'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

68. dakika: Gelişen Kayserispor atağında Varela'nın sağ kanattan yaptığı ortayı Skrtel karşıladı ve top dışarıya gitti. Kayserispor korner kullanacak.

67. dakika: Kayserisporlu futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

66. dakika: Fenerbahçe'de Karavayev ve van Persie oyuna girdi. Salih ve Fernandao oyundan çıktı. Kayserispor'da Raheem Lawal yerini N'Guemo'ya bıraktı.

65. dakika: Salih orta sahada kendini yere bıraktı. Sağlık görevlileri oyun alanında.

64. dakika: Fenerbahçe'de Salih ceza sahası dışından şansını denedi ancak onun vuruşu savunmadan geri döndü.

63. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Şener'in sağ kanattan yaptığı ortayı savunmada Levent karşıladı.

62. dakika: Rotman serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdikten sonra topu alan Umut'un şutu savunmaya çarparak dışarıya gitti. Kayserispor korner kullanacak. Deniz'in sağ kanattan kullandığı kornerde top kaleci Volkan'da kaldı.

61. dakika: Hakan'a faul yapan Salih sarı kart gördü. Kayserispor orta sahadan serbest vuruş kullanacak.

60. dakika: Güray sağ kanatta topla buluştuktan sonra orta yapmak istedi ancak Hasan Ali zamanında müdahale ederek Güray'a orta şansı vermedi.

59. dakika: Alper'in şutu kendisine çarpan Jean Armel Kana-Biyik sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

58. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Alper ceza sahasına girmek üzereyken şansını denedi. Onun vuruşu savunmaya çarparak kalecide kaldı.

57. dakika: Lawal orta sahada topu aldıktan sonra ceza sahasına kadar topu sürdü ve şutunu çekti ancak onun şutu kaleci Volkan'da kaldı.

56. dakika: Gelişen Kayserispor atağında sol kanatta topla buluşan Erkan önünde hareketlenen Varela'yı topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

55. dakika: Hakan Lens'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı. Kayserispor serbest vuruş kullanacak. Kayserisporlu futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra kendi aralarında pas yapıyor.

54. dakika: Mehmet Topal'ın sağ kanattan yaptığı ortada Fernandao'nun kafa vuruşu üstten dışarıya gitti ancak hakem daha önce Fernandao topa yükselirken rakibine faul yaptığını işaret etti.

53. dakika Gelişen Kayserispor atağında Güray'ın sol kanattan yaptığı orta kaleci Volkan'da kaldı. Sonrasında hızlı gelişen Fenebahçe atağında Lens'in ortasını Ahamada yumruklayarak uzaklaştırdı.

52. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Lens'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Alper ceza sahasındaki Fernandao'yu tolpa buluşturdu. Onun vuruşunu savunma çizgiden çıkardı. Devam eden atakta Mehmet'in vuruşu savunmadan geri döndü.

51. dakika: Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

50. dakika: Fenerbahçe ikinci yarı etkili başlayan taraf. Sarı - lacivertliler Alper ve Lens'le iki önemli pozisyon yakaladı.

49. dakika: Salih Alper'in pasıyla ceza sahasında topla buluştu ancak savunma onun kaleye yüzünü dönmesine imkan vermedi. Sonrasında Mehmet Topal'ın sağ kanattan yaptığı ortada Lens'in kafa vuruşu dışarıya gitti.

48. dakika: Gelişen Kayserispor atağında Güray'ın sağ kanattan yaptığı ortada Umut ceza sahasında topu kontrol edemedi ve top dışarıya gitti.

47. dakika: Hasan Ali'ye faul yapan Güray sarı kart gördü.

46. dakika: Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Fenerbahçe ikinci yarı etkili başladı. Lens'in pasıyla rakip ceza sahasının önünde topla buluşan Alper şansını denedi. Onun vuruşunu kaleci Ahamada kurtardı.

Devre Arası: Kayserispor'da Güray sağ kanatta topla buluştuktan sonra orta yapmak üzereyken hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45+2. dakika: İlk yarının son anlarında maçta tempo artmaya başladı.

45+1. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Şener'in sağ kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Sonrasında topu alan Alper'in ortasında ceza sahasında kimse topa dokunamadı. Devam eden Fenerbahçe atağında Souza'nın ceza sahası dışından vuruşu yandan dışarıya gitti.

45. dakika: Güray'ın kullandığı korneri savunma karşıladıktan sonra topu alan Lens Erkan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Erkan müdahalenin ardından sarı kart gördü. Fenerbahçeli futbolcular Lens'e yapılan faulde serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra kendi aralarında pas yapıyor. İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.

44. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Gelişen atakta Hasan Ali'nin sol kanattan ortasında Ahamada Fernandao'dan önce topu aldı. Bu kez ev sahibi takım etkili geldi. Güray'ın sağ kanattan yaptığı ortada Varela'dan önce Şener araya girdi ve top dışarıya gitti. Kayserispor korner kullanacak.

43. dakika: Lens serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra sol kanatta topla buluşan Hasan Ali ortasını yaptı. Onun ortasını savunma karşıladı.

42. dakika: Kayserispor oyuna yeniden başladı. Alper Güray'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe rakip yarı alanın ortasından serbest vuruş kullanacak.

41. dakika: GOL! Kayserisporlu futbolcular kendi aralarında pas yaparken Salih araya girdi ve top ceza sahasındaki Mehmet Topal'ın önünde kaldı. Mehmet düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

39. dakika: Lens sağ kanattan ceza sahasına girdikten sonra ortasını yaptı ancak onun orta yaptığı bölgede takım arkadaşı yok.

38. dakika: Fenerbahçeli futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra sağ kanatta topla buluşan Şener ortasını yaptı. Onun ortasını savunma karşıladı.

37. dakika:Hızlı gelişen Kayserispor atağında Deniz'in sağ kanattan yaptığı ortayı Şener uzaklaştırdı. Sonrasında topu alan Lens orta sahada yerde kaldı. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.

36. dakika: Alper'in faulüyle yerde kalan Hakan sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

35. dakika: Alper Hakan'a sert bir faul yaptıktan sonra sarı kart gördü. Alper'in faulünün ardından iki takım futbolcuları arasında kısa süren bir gerginlik yaşandı.

34. dakika: Fenerbahçe oyuna yeniden başladı.

33. dakika: GOL! Gelişen Kayserispor atağında Deniz'in ceza sahası dışından vuruşunu Volkan güçlükle çıkardı. Sonrasında topu takip eden Umut topu ağlara gönderdi.

32. dakika: Deniz'in kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı. Devam eden atakta Umut'un ortasında Jean Armel Kana-Biyik'ın kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

31. dakika: Deniz serbest vuruşta topu öne doğru koyduktan sonra hakem tarafından uyarıldı. Sonrasında Deniz yine aynı hareketi yapınca sarı kart gördü.

30. dakika: Varela Şener'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Kayserispor sol kanattan serbest vuruş kullanacak.

28. dakika: Lens'in kullandığı serbest vuruşta top kaleci Ahamada'da kaldı.

27. dakika: Fernandao, Rotman'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

26. dakika: Fenerbahçe yine tehlikeli geldi. Hasan Ali'nin pasıyla rakip ceza sahası çizgisinde topla buluşan Mehmet Topal şutunu çekti. Onun vuruşu az farkla yandan dışarıya gitti.

25. dakika: Erkan orta sahada topla buluştuktan sonra Souza'dan sıyrıldı ve savunmanın arkasına koşu yapan Umut'u topla buluşturmak istedi ancak top Umut'un arkasında kaldı ve Volkan kalesini terk ederek topu aldı.

24. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Lens sağ kanattan topu taşıdıktan sonra ortasını yaptı. Onun ortasında Fernandao'nun kafa vuruşunu kaleci Ali Ahamada kurtardı.

23. dakika: Rotman serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Kayserisporlu futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

22. dakika: Lawal orta sahada Lens'in müdahalesiyle yerde kaldı. Ev sahibi takım serbest vuruş kullanacak.

21. dakika: Kayserispor ataklarını yeni transferi Silvestre Varela'nın oynadığı sol kanattan yapıyor.

20. dakika: Gelişen Kayserispor atağında Varela'nın sol kanattan yaptığı orta kaleci Volkan'da kaldı.

19. dakika: Kjaer sağ kanatta hareketlenen Lens'i topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

18. dakika: Kayserisporlu futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

17. dakika: Kayserispor etkili geldi. Gelişen atakta Hakan Aslantaş sağ kanattan ortasını yaptı. Onun ortasında Deniz'in kafa vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.

16. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Lens orta yapmak isterken Erkan araya girdi ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak. Lens'in sağ kanattan kullandığı kornerde Skrtel'in vuruşu yandan dışarıya gitti.

15. dakika: Kayserispor bu dakikalarda daha baskılı olan taraf. Sarı - kırmızılılar net bir pozisyon bulamasa da oyun üstünlüğünü ele aldı.

14. dakika: Gelişen Kayserispor atağında Rotman'ın sol kanattan yaptığı ortayı Mehmet Topal karşıladı.

13. dakika: Lens'in sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Devam eden pozisyonda Lens tekrar ortasını yaptı ancak savunma bu topu da uzaklaştırdı. Sonrasında hızlı gelişen Kayserispor atağında Varela'nın sol kanattan yaptığı ortada Hasan Ali kafayla topu Volkan'a kazandırdı.

12. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali'nin yaptığı ortayı Erkan karşıladı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

11. dakika: Kayserispor etkili geldi. Sol kanatta topla buluşan Varela içeriye doğru katettikten sonra şutunu çekti. Onun vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.

10. dakika: Güray serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Kayserisporlu futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

9. dakika: Deniz orta alanda Souza'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Ev sahibi takım serbest vuruş kullanacak.

8. dakika: Kayserispor bu dakikalarda topa daha fazla sahip olan taraf. Sarı - kırmızılı futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

7. dakika: Deniz'in sol kanattan kullandığı kornerde Kana - Biyik'ın kafa vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.

6. dakika: Gelişen Kayserispor atağında Erkan'ın sol kanattan yaptığı ortayı Hasan Ali karşıladı ve top dışarıya gitti. Kayserispor korner kullanacak.

5. dakika: Lens sağ kanatta topla buluştuktan sonra rakibinden sıyrılarak ortasını yaptı ancak onun ortasında top doğrudan dışarıya gitti.

4. dakika: Lawal orta alanda yerde kaldıktan sonra faul bekleyerek topu eline aldı ancak hakem faul olmadığını tespit etti ve topu Fenerbahçe'ye verdi.

3. dakika: İki takım da ilk dakikalarda orta alanda pas hatası yapıyor.

2. dakika: Lens sağ kanatta topu aldıktan sonra bindirme yapan Şener'i topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

1. dakika: Karşılaşmada ilk düdük çaldı. İki takıma da başarılar.

Maçtan Önce: Takımlar seremoni için sahaya çıkıyor. Kayseri'de İstiklal Marşımız...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER