SÜPER LİG

Kayserispor, dış transferde Berkan Emir ve Yakubu ile anlaştı

Süper Lig'in geride kalan 3 haftasında 5 puan toplayan Kayserispor, dış transferde 2 önemli futbolcu ile sözleşme yaptı

Kayserispor, dış transferde Berkan Emir ve Yakubu ile anlaştı
Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında 2 beraberlik 1 galibiyet ile 5 puana ulaşan Kayserispor, transferin son gününde kadrosuna 2 oyuncu daha kattı.

Yeni transfer Berkan Emir ile Yakubu Aiyegbeni, Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile Kayserispor formasıyı giydi. Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, "Berkan ve Yakubu transferi ile toplam 11 futbolcu transfer etmiş bulunmaktayız ve transfer sezonunu noktalandırdık. Sıkıntılı bir süreçten geçen Kayserispor'u başarıya taşımak için artık tüm ağırlığımızı lige vereceğiz" dedi. Ahmet Yıldız, Berkan ve Yakubu'ya başarılar dileyerek formalarını teslim etti.

Balıkesirspor'dan transfer edilen 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Berkan Emir, Kayserispor'da 3 sırt numaralı formayı giyecek. Kayserispor ile 3 yıllık anlaşan Berkan Emir, başarılı olmaya geldiğini söyleyerek, "Başarılı bir dönem geçirmek istiyorum" dedi.

Diğer yandan Kayserispor'a Reading takımından transfer edilen 33 yaşındaki forvet oyuncusu Nijeryalı Yakubu Aiyegbeni de, 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Kayserispor'da 24 sırt numaralı formayı giyecek olan Yakubu, "Kayserispor taraftarı coşmaya hazır olsun. Gollerimi Süper Lig'de sıralayacağım" dedi.

KAYNAK: Kayseritempo 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER