BEŞİKTAŞ

Kayserispor Beşiktaş maçının skorunu bil forma kazan!

Kayserispor - Beşiktaş maçı öncesinde skoru doğru tahmin eden okurlar, forma kazanma şansı yakalayacak.

Kayserispor Beşiktaş maçının skorunu bil forma kazan!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayseri'de oynanacak Kayserispor - Beşiktaş maçının skorunu doğru tahmin eden okurlar, forma kazanacak.

Kayseri'nin en önemli internet haber kuruluşlarından birisi olan Kayseri Tempo, bu sezon başlattığı bir uygulama ile Kayserispor'un maçları öncesinde "Skoru bil, formayı kazan" mini yarışması düzenliyor.

Bu etkinlik çerçevesinde Cumartesi günü Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak Kayserispor - Beşiktaş maçı öncesinde skoru doğru tahmin eden okurlar, forma kazanma şansı yakalayacak.

forma

Kayseritempo.org sitesinden yapılan duyuruda, Cumartesi günü saat 17.00'ye kadar gerçekleştirilecek tahminler dikkate alınacak. Kazanan talihliler de 1 gün sonra yine aynı internet sitesinden duyurulacak. Okurlarının gerçek isim ve iletişim aracını belirtmeleri gerektiğini savunan site yönetimi, önümüzdeki hafta içerisinde de talihlilere hediyelerini taktim edecek.

Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesinde düzenlenen bu mini organizasyona katılmak isteyenlerin Kayseritempo sitesine girmeleri yeterli olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER