BEŞİKTAŞ

Kayserispor-Beşiktaş maçında gerginlik

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayseri'de oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçının ikinci yarısında tribünde gerginlik yaşandı.

Kayserispor-Beşiktaş maçında gerginlik

Kayseri Kadir Has Stad'nda oynanan Süper Lig maçını izleyen 5.970 kişi müsabaka boyunca sadece 1 gole tanıklık edebildi.

Maçın 63. dakikasında oyuna giren ve 67. dakikasında takımını öne geçiren golü atan Ömer Şişmanoğlu'nun vuruşuna kadar statda herşey oldukça normaldi. Gerek Kayserisporlu taraftarlar ve idareciler, gerekse Beşiktaşlı taraftarlar ve idareciler, takımlarının gol atmasını bekliyordu.

Beşiktaş Kayserispor maçının sonucu ve özeti

İşte maçın 67. dakikasında Ömer Şişmanoğlu'nun kaleci Muammer'in solundan ağlara gönderdiği top sonrasında Batı Tribününde olan oldu. Beşiktaşlı yöneticilerin bulunduğu yerden sevinç nidaları atılması üzerine hemen ön tarafta bulunan Kayserisporlu taraftarlar tepki gösterdi. İki takıma gönül veren insanlar arasında yaşanan gerginlikte hakarete varan sözler havada uçuştu.

Beşiktaş'ın Kayseri'de penaltı isyanı

Kayseritempo'nun haberine göre; Kayserispor ile Beşiktaşlı yetkililer arasında geçen söz düellosuna Kayserisporlu yöneticiler müdahale ederek daha büyük bir olayın yaşanmasına izin vermedi. Sonrasında Kayserispor taraftarı "Burası Kayseri.. Akıllı olun" şeklinde tezahüratı yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER