DİĞER HABERLER

Kayserimaç 2010 Oskarları verildi

Kayseri'de yayın yapan Kayserimaç Gazetecisi'nin geleneksel olarak düzenlediği 'Kayserimaç 2010 Oskarları', sahiplerini buldu.

Kayserimaç 2010 Oskarları verildi

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, onur ödülü alan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, bir Anadolu takımı olarak İstanbul'daki spor kulüpleriyle yarışmanın kolay olmadığını, belirterek, ''Her bakımdan Anadolu takımlarından bir adım önde olan İstanbul kulüpleriyle yarışmak ve bu yarıştan başarılı bir şekilde çıkmak için öncelikle bizler kendi içimizde birlik ve beraberliği temin etmeliyiz'' dedi.

Anadolu takımlarının başarılı olabilmesi için diğer bir şartın da alt yapının iyi kurulması, modern spor tesislerinin kazandırılması olduğunu bildiren Özhaseki, şöyle devam etti:
''Biz şu an işin altyapı kısmındayız. Kayseri'ye birçok modern tesis kazandırdık. Bütün bunlar bir tarafta dururken, Kayserispor'un geçtiğimiz pazar günü Kasımpaşa ile yaptığı maçtan sonra yaşananlar, hiçbirimizin tasvip etmediği olaylardır. Takım kadrosunda olan ve sahada ter döken bütün oyuncularımız, bizim kardeşlerimizdir. Teknik Direktör Şota Arveladze benim kardeşim. Bazıları çıkıyor, Şota'ya ve futbolcu kardeşlerime galiz küfürler ediyor. Bazıları da geriye çekilip ateş eder şekilde konuşuyor. Bu böyle olmaz, Kimse karşı tarafa geçip de kurşun sıkmasın. Yoksa bu işlerin sonu karakolda biter. Bunlar olmamalı ve bizler birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız. Didişmeyi bırakalım, modern tesislerde sporun keyfini sürelim.''

-KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞOTA ARVELADZE-
Kayserimaç Gazetesi tarafından Yılın Teknik Direktörü ödülünü alan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, çirkin olayların ve hakaretlerin, sporun güzelliğine hiç yakışmadığını belirterek, ''Beraber çok daha büyük işlere imza atacağız'' dedi.

Ödül töreninde konuşan Kayserimaç Gazetesi Sahibi Salih Balcı, ''Kasımpaşa maçından sonra istenmeyen bazı olaylar oldu. Ama bunlar geçici şeyler. Bu şehir, finallere ev sahipliği yapmış, bundan sonra da büyük organizasyonları görecek bir şehir. Biz sevgi, saygı ve barıştan yanayız'' diye konuştu.

Özel ödül alan, Avrupa ve Dünya Şampiyonu bayan boksör Gülsüm Tatar, ''Olimpiyatlarda, Türkiye olarak bayanlar kategorisinde gümüş ve bronz madalya aldık, ama altın madalyamız yok. Ben inşallah 2012'de Londra'da yapılacak olimpiyatlarda birinci olacağım ve Türkiyemize, Kayserimize altın madalya ile döneceğim. Şimdiden söz veriyorum'' ifadesini kullandı. Öte yandan, Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren Yılın Spor Adamı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Yılın Belediye Başkanı, Erciyesspor'un eski Teknik Direktörü Levent Devrim de Yılın Teknik Direktörü, Erciyesspor Yılın Profesyonel Takımı, Muay Tai Dünya Şampiyonu Kiraz Şahin Yılın Sporcusu ödüllerine layık görüldüler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER