SÜPER LİG

Kayseri Erciyesspor rekor kırıyor

Türkiye profesyonel futbol liglerinde geride kalan 11 haftada en çok gol yiyen takım Kayseri Erciyesspor oldu.

Kayseri Erciyesspor rekor kırıyor

Bir zamanların fırtınalar estiren takımı Kayseri Erciyesspor, tarihinin en karanlık dönemlerini yaşıyor.

Ziya Eren başkanlığında önce Süper Lig'den ardından da 1.Lig'den düşerek soluğu Türkiye 2.Lig Kırmızı Grup'ta alan Kayseri Erciyesspor, bu sezon yönetimsiz ve maddi desteksiz lig yarışını sürdürüyor.

Erciyesspor farklı mağlup oldu

-26 averaj

Mavi Siyahlılar, lig yarışını sürdürüyor sürdürmesine de, tablo hiç de parlak değil. Bu sezon Türkiye 2.Lig Kırmızı Grup'ta yeralan Kayseri Erciyesspor, oynadığı 11 maçta galibiyet yüzü göremedi. Sadece 1 beraberlik alabilen mavi siyahlılar, 10 maçta da yenildi. Rakip filelere 6 gol bırakan Kayseri Erciyesspor, rakiplerinden ise 32 gol yedi.

En çok gol yiyen takımlar

Kayseri Erciyesspor, Türkiye profesyonel liglerde şu ana kadar kalesinde en çok gol gören takım oldu. Türkiye 2.Lig Kırmızı Grup'ta bulunan mavi siyahlılar, 11 maçta kalesinde 32 gol gördü.

Vagner Love ilk golünü attı Alanyaspor kazandı

Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor rakiplerinden 21 gol yedi. Türkiye 1.Ligi'nde 16. sırada bulunan Mersin İdman Yurdu kalesinde 10 maçta 22 gol görürken Manisaspor da 20 gol yedi. Türkiye 3.Lig 3.Grup'ta 17. sırada bulunan Bergamaspor ile Türkiye 2.Lig Beyaz Grup'ta bulunan Kahramanmaraşspor ve Tepecikspor da kalesinde 19'ar gol gördüler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER