YEREL HABER

Kayapınar Ünyespor maçına kilitlendi

Kayapınar Belediyespor, Hatayspor ve Ankara Demirspor galibiyetlerini unutarak Ünyespor mücadelesine kilitlendi.

Kayapınar Ünyespor maçına kilitlendi

17 maçlık ilk yarıda 19 puan toplarken, ikinci yarının ilk 5 haftasında 11 puana ulaşan ve henüz yenilgiyle tanışmayan Kayapınar Belediyespor, 5 gün içinde oynadığı maçlarda aldığı Hatayspor ve Ankara Demirspor galibiyetlerini unutarak Ünyespor mücadelesine kilitlendi.


Basın Sözcüsü Zülküf Batuge, ilk yarının son haftasında 1-0 kazandıkları İnegölspor maçıyla birlikte son 6 maçta yenilmediklerini söyledi. Batuge, "26 Aralık 2010'dan beri yenilmiyoruz. İkinci yarıya iyi başladık ve öyle devam ediyoruz. Takım artık istikrar kazandı. Bir maç kazanıp 3-4 hafta puan kaybeden takım olmaktan çıktık. Hatayspor'un 15 maçlık yenilmezlik serisine son verip deplasmanda da Ankara Demirspor'u yenerek bunu gösterdik" dedi.

"SERİYİ DEVAM ETTİRMELİYİZ"
Küme düşmeyi hiçbir zaman düşünmediklerini belirten Batuge, "Artık Play-Off şansımız var. Yine de çok temkinli olacağız. İstikrarlı bir şekilde maç kazanmaya devam edersek zaten lig sonunda hedefimize ulaşırız. Ünyespor'a ilk yarıda haksız yere yenilmiştik. Hakem son dakikada rakibimize penaltı verip 2 oyuncumuzu oyundan atmıştı. Onun hırsı var ama tabi Ünyespor ile sorunumuz yok. O maçta bize haksızlık yapan Ünyespor değil, hakemdi. Bu maçı kazanarak yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz. Takımda uyumlu bir hava var. Ama rehavete kapılmamalıyız. Böyle bir hataya düşersek son 6 maçta aldığımız 14 puanın anlamı kalmaz" dedi.

KAPTANLAR PLAY-OFF İÇİN İDDİALI
Yeşil-sarılı takımın kaptanları Murat Yakut ve Vahit Tekgül ise Play-Off için iddialı konuştu. İlk 5 arasına girip Play-Off oynamak isteyen 11-12 takım olduğuna dikkat çeken başarılı savunma oyuncuları, "Hatayspor'u her iki maçta da yendik. Lider 4 yenilginin 2'sini bizden almış. Ayrıca ligde her takım her takımı yenebilir,alınan sonuçlar ortada. Önemli olan arka arkaya iyi sonuçlar almak. İlk yarıda sakatlıklar ve cezalılar bizi olumsuz etkiledi .Devre arasında iyi çalıştık, yapılan transferler de uyum sağladı. Hem iyi oynuyoruz hem de kazanıyoruz. Herkesin ne kadar Play-Off şansı varsa bizim de o kadar var. Ünyespor'u yenerek bu yolda önemli bir adım atmak istiyoruz" şeklinde konuştular

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER