YEREL HABER

Kastamonuspor'da 2. Fenerbahçe vakası

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup lideri Kastamonuspor 1966, yanlış haberle erken kutlama yapınca akıllara Fenerbahçe geldi..

Kastamonuspor'da 2. Fenerbahçe vakası

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup lideri Kastamonuspor 1966, 1-1 berabere kaldığı Darıca Gençlerbirliği maçında en yakın rakibi Niğde Belediyespor'un yenildiği bildirilince yanlışlıkla şampiyonluk turu attı.

Kastamonuspor 1966, bugün deplasmanda Darıca Gençlerbirliğiyle 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluktaki rakibi Niğde Belediyespor'un Çorum Belediyespor ile oynadığı maçın sonucuna kulak verdi.



Tribünlerde bulunan Kastamonuspor 1966 taraftarları ile futbolcular, kendierini Çorum Belediyespor'un penaltıdan gol attığı haberinin verilmesiyle sevinmeye başlarken Darıca Gençlerbirliği taraftarları da alkışlarıyla Kastamonuspor'u tebrik ettiler. 

Beşiktaş Bursaspor maçının muhtemel 11'leri


Ancak, kısa süre sonra Niğde Belediyespor'un Çorum Belediyespor ile 0-0 berabere kaldığı öğrenilince sevinç kısa sürdü, futbolcular da soyunma odalarına gittiler.

Kastamonuspor

Kastamonuspor'un 68 puanı bulunurken, Niğde Belediyespor'un ise 60 puanı bulunuyor.

FENERBAHÇE

FENERBAHÇE VAKASI

Bilindiği gibi 2009-2010 sezonunda da Bursaspor'la son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, yanlış bir anonsla erken kutlamalara başlamış, ancak Bursaspor'un şampiyon olduğu haberinin ardından sarı- lacivertli taraftarlar büyük olaylara neden olmuştu..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER