SÜPER LİG

Kasımpaşa'nın yıldızı hakem odasına gitti!

Hakem Cüneyt Çakır’ın 90+4’te çaldığı penaltı düdüğü büyük tartışma yarattı.

Kasımpaşa'nın yıldızı hakem odasına gitti!

Karşılaşmadan sonra Çakır’ın odasına giderek, itirazını dile getiren Ryan Donk, “Hakeme göre pozisyon penaltı ama ben öyle düşünmüyorum” diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır’ın 90+4’te Beşiktaş lehine çaldığı penaltı düdüğü büyük tartışmaları beraberinde getirdi. Çakır, Ryan Donk’un ceza sahası içinde topu elle oynadığı gerekçesiyle beyaz noktayı gösterirken, Kasımpaşalı oyuncular bu karara uzun süre sert tepki gösterdi.
 

Cüneyt Çakır'dan tartışma yaratan kararBeşiktaş-Kasımpaşa maçının 90+3. dakikasında hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltı kararı tartışma yarattı.

Kasımpaşa’nın Hollandalı kaptanı Donk maçtan sonra soluğu Cüneyt Çakır’ın odasında aldı. Burada penaltı kararıyla ilgili itirazını dile getiren Donk, canlı yayında yaptığı açıklamada, “Sakin ve saygılı bir şekilde hakemle konuştum. Kendisi pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Çizgi hakeminin yardımı ile penaltı verdiğini ifade etti. Pozisyon hakeme göre penaltıydı ama ben penaltı olmadığını düşünüyorum” dedi.

Kasımpaşalı Veysel Sarı ile Adem Büyük de penaltı kararına tepki gösterdi. Veysel, penaltı pozisyonu öncesi taç kararının hatalı olduğunu ve Atiba’nın topu elle oynadığını savundu. Adem ise “Maç neredeyse bitmişti. Cüneyt Çakır gibi bir hakeme böyle bir penaltı kararı yakışmadı” ifadelerini kullandı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER