TRABZONSPOR

Kasımpaşa'dan hakem isyanı

Kasımpaşa teknik heyeti ve futbolcular, hakem Özgür Yankaya'ya tepki gösterdi.

Kasımpaşa'dan hakem isyanı

Trabzonspor-Kasımpaşa maçının 77. dakikasında Del Valle'nin Trabzonspor ceza sahasında Mustafa Yumlu'yla girdiği mücadelede Kasımpaşalılar penaltı bekledi. Hakemin Trabzonspor lehine faul vermesi sonucunda lacivert-beyazlı kenar yönetimi saha kenarına kadar gelerek yoğun itirazda bulundu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçtan sonra Özgür Yankaya'nın yanına giderek itirazlarını sürdürdü. 

Kasımpaşa - Trabzonspor maçının sonucu ve özeti

ÇALIMBAY MAÇ SONUNDA DA DERT YANDI

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmayı hak eden tarafın kendileri olduğunu söyleyen Çalımbay, hakem hatalarından dert yanarken Galatasaray'a transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Ryan Donk hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Kasımpaşa'nın bileği bükülmüyor

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın açıklamaları şöyle: 

"Bizim isteğimiz 32 puanla bitirmekti. Biz savunmayı düşünürken atak yapmayı da düşünüyoruz. Gol atmadan maç kazanamazsınız. Bugün de maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. En çok pozisyona girdiğimiz maçlardan biri buydu. Maçı hak eden taraf bizdik."

"Hakemlere bir şey demeyelim diyoruz ama hakikaten dememiz gerekiyor. Hakem seminerinde bu pozisyonları seyretmeleri gerekiyor. Del Valle'ye verilen karar ve o pozisyonda penaltının verilmemesi çok hatalıydı. Bilerek yapıyorlar demiyoruz fakat daha dikkatli yönetmeliler. Bu yapılanlar Kasımpaşa'ya değil de başka takıma yapılsaydı, daha farklı şeyler olurdu. Bundan önceki maçlarda da bir çok sıkıntı yaşadık. İlk yarıyı 36-37 puanla bile bitirebilirdik. Bugün iyi mücadele ettik. Takımımı tebrik ediyorum. Hakem hataları bizi mağdur bıraktı."

Ve Donk Galatasaray'da

"DONK, G.SARAY İÇİN BÜYÜK TRANSFER OLUR"

"Donk giderse tabii ki üzülürüz. Takım olarak iyi bir istikrar yakaladık ve bunda Donk'un payı çok büyük. 6 ay sonra mukavelesi bitiyor. Bizden istediği ücret çok farklı. İyi bir teklif de geldiği için bu değerlendirildi. Ayrıca Donk, herkese örnek olacak bir grafik çizdi. Başlarda yedekti ancak sonradan üstüne çok koydu ve vazgeçilmezimiz oldu. Benim için çok üzücü. Bizim için büyük bir kayıp, Galatasaray için büyük bir transfer olur. Tabii ki gitmesi durumunda alternatiflerimiz de var. Devre arası transferinde bu boşluğu dolduracağız."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER