SÜPER LİG

Kasımpaşa Özdeş ile yeniden doğdu

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren İstanbul ekibi, oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayarak büyük bir çıkış yakaladı.

Kasımpaşa Özdeş ile yeniden doğdu

Sezona Rıza Çalımbay ile başlayan ve 4 hafta sonrasında teknik direktör değişikliğine giderek Kemal Özdeş ile anlaşan Kasımpaşa, ligde oynadığı son 4 maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Ligin 5. haftasında deplasmanda Bursaspor'a yenilen Kasımpaşa, sonrasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldı. Kayserispor, Osmanlıspor ve Alanyaspor maçlarını kazanan Gaziantepspor ile de berabere kalan Kemal Özdeş yönetimindeki İstanbul ekibi, ligin son sırasından kurtulup 10. basamağa kadar yükseldi.

Teknik Direktör Kemal Özdeş, "Oyuncularımın kendilerine olan güveni geldi. Her geçen hafta daha iyi oynuyoruz. Alınan güzel skorlar da moral motivasyonumuzu yükseltiyor. Son 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik neticesinde 10 puan topladık. Bizim için önemli bir ivme oldu. Çıkışımızı Konyaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

Rıza Çalımbay Kasımpaşa'ya dava açıyor

Kasımpaşa futbolcuları da Alanyaspor karşısında alınan galibiyetin morali içerisinde.

Oynadıkları son 4 maçta 7 gol atarak kalesinde sadece 3 gol gören Kasımpaşa 11 puana yükseldi. Kemal Özdeş yönetiminde ciddi bir çıkış yakalayan Kasımpaşa, bu hafta deplasmanda Konyaspor ile oynadıktan sonra bir sonraki hafta sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER