KASIMPAŞA

Kasımpaşa Karabükspor maçında kural hatası yapıldı

Kasımpaşa-Karabükspor maçını yöneten hakem Serkan Çınar, skandal bir karara imza attı.

Kasımpaşa Karabükspor maçında kural hatası yapıldı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan kritik derbiyi Cüneyt Çakır'ın başarılı yönetimiyle kazasız atlatan TFF sürpriz bir krizle karşı karşıya kaldı...

ÖNCE PENALTI SONRA GOL VERDİ

Sporx'in haberine göre; Kasımpaşa ile Karabükspor arasında oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmanın 13. dakikasında hakem Serkan Çınar'ın Castro'nun golü öncesi, düdük çalıp önce penaltı kararı vermesi ve ardından ikinci kez düdük çalarak bu kez gol vermesi hem MHK'nin hem de TFF'nin keyfini kaçırdı...

DÜDÜK ÇALDIĞI İÇİN KURAL HATASI

Müsabakanın 13. dakikasında Tunay Torun'un kullandığı serbest vuruşta Castro'nun kaleye gönderdiği topa Karabüksporlu Andre Biyogo'nun koluyla müdahale etmesiyle hakem Çınar'ın düdük çalarak penaltı noktasını işaret etmesi ve ardından o topun giderek ağlarla buluşmasıyla bu kez 2. kez düdük çalarak santrayı işaret etmesi kurallara aykırı çıktı. Buna göre hakem düdük çaldığında oyun durmak zorundadır. Hakemin penaltı atışını iptal ederek gol kararı vermesi tartışmasız bir kural hatası olarak ortaya çıkmış oldu.

KARABÜKSPOR TFF'YE BAŞVURACAK

Maçın tekrarı konusunda gözler Karabükspor'a çevrilirken kırmızı lacivertli kulübün bugün kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye başvuracağı öğrenildi.

SÜREKLİ KASIMPAŞA MAÇLARINDA OLUYOR

Bu arada son yıllardaki bir çok kural hatasının Kasımpaşa maçlarına denk gelmesi dikkat çekti.

5 Nisan 2013'deki Antalya - Kasımpaşa, 15 Aralık 2013'deki Kasımpaşa - Beşiktaş maçından sonra 20 Kasım 2016'da bu kez Kasımpaşa - Karabükspor müsabakasında kurul hatası yaşanmış oldu.

1- Castro vuruyor, top Karabüksporlu oyuncunun koluna gidiyor.

Castro

2- Hakem Serkan Çınar düdük çalarak penaltı noktasını gösteriyor.

Serkan Çınar

3- O top ağlarla buluşunca hakem Çınar bu kez santrayı gösteriyor.

serkan çınar

(Fotoğraflar Lig TV'den alınmıştır)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER