KASIMPAŞA

Kasımpaşa deplasmanda kayıp

Kasımpaşa, 2016 yılında rakip sahalarda çıktığı 12 maçın 9'unda yenildi.

Kasımpaşa deplasmanda kayıp

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak Kasımpaşa, 2016 yılında rakip sahalarda çıktığı 12 maçın 9'unda yenildi. 

Kasımpaşa, 2016 yılı baz alındığında, geçen sezonun 19. haftasındaki Medipol Başakşehir maçından itibaren deplasmanda yaptığı maçlarda, 2 galibiyet elde etti, 1 de beraberlik yaşadı. 

Geçen sezon 9, bu sezon da 3 deplasmana giden lacivert-beyazlılar, 2016'daki 12 dış saha maçında 7 puan topladı.

Ligde bu sezon sahasında oynadığı 4 maçta ise sadece Fenerbahçe'ye mağlup olan Kasımpaşa, deplasmanda yaptığı 3 maçtan ise puan çıkaramadı.

İstanbul temsilcisi sezona deplasmanda Trabzonspor karşısında aldığı mağlubiyetle başlarken, ardından sırasıyla Medipol Başakşehir ve Bursaspor'a yenildi.

İngiliz medyası Robin van Persie ile kafa buldu

Bu sezon deplasmanda tek golü var

Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 iç saha maçında 5 gol kaydeden Kasımpaşa, deplasmandaki 3 mücadelede ise sadece 1 gol bulabildi. 

Dış sahada kalesinde 5 gol gören Kasımpaşa, ilk haftada Trabzonspor'a 2-0, 5. haftada da Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu. Lacivert-beyazlılar ligde rakip sahalardaki tek golünü, 3. haftada Medipol Başakşehir'e 3-1 yenildiği karşılaşmada attı.

Son 12 deplasman maçında rakip fileleri 12 kez havalandıran lacivert-beyazlılar, kalesinde 23 gol gördü.

Son deplasman galibiyeti 6-0'lık skorla

Kasımpaşa, 2016 yılında deplasmandaki 2 galibiyetten birini, geçen sezonun son haftasında Trabzonspor'a karşı 6-0'lık tarihi bir skorla elde etti. 

Lacivert-beyazlı ekip, son deplasman galibiyetini yaşadığı Trabzonspor maçından bir hafta önce de sahasında Mersin İdman Yurdu'nu 7-0'la geçerek sezonu sansasyonel skorlarla kapatmıştı. Kasımpaşa, geçen sezon son iki haftadaki performansını yeni sezona yansıtamadı.

Deplasman karnesi

Kasımpaşa'nın 2016 yılında deplasman maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:

- 2015-2016 sezonu:

19. hafta Medipol Başakşehir - Kasımpaşa: 1-1

21. hafta Fenerbahçe - Kasımpaşa: 3-1

23. hafta Çaykur Rizespor - Kasımpaşa: 2-0

25. hafta Sivasspor - Kasımpaşa: 1-0

26. hafta Bursaspor - Kasımpaşa: 4-1

28. hafta Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa: 0-1

30. hafta Galatasaray- Kasımpaşa: 4-1

32. hafta Atiker Konyaspor - Kasımpaşa: 2-0

34. hafta Trabzonspor - Kasımpaşa: 0-6

- 2016-2017 sezonu

1. hafta Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

3. hafta Medipol Başakşehir - Kasımpaşa: 3-1

5. hafta Bursaspor - Kasımpaşa: 1-0

Bu sezon ligde oynadığı 7 maçın sadece birinden galibiyetle ayrılan lacivert-beyazlılar, bu maçlarda 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Topladığı 5 puanla ligde 17. sırada bulunan İstanbul temsilcisi, rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde 13 gol gördü.

Öksüz: "Galibiyetten başka şansımız yok"

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, "Osmanlıspor maçında galibiyetten başka şansımız yok." dedi.

Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşma öncesinde Sadiku, Koita ve Etoundi'nin sakatlıklarının bulunduğunu ve bu futbolcuların yokluğunda orta alan ile forvette sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Her şeye rağmen Ankara'ya galibiyet için gideceğiz ve 3 puan mücadelesi vereceğiz. Bunu başarabilirsek işler bizim için iyi olacaktır. Karşılaşmayı kazanamamamız bizim için oldukça kötü bir tablo ortaya koyar. Bunu hiç arzu etmiyoruz. Müsabakanın iyi geçeceğine ve lehimize sonuçlanacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor mücadelesinin kendileri için dönüş maçı olduğunu ifade eden Öksüz, şunları kaydetti: 

"Gaziantepspor maçında çok iyi oynamadık, yakaladığımız pozisyonlar gole dönüşmedi. Kaleci iyi kurtarışlar yaptı. Açıkçası maçlarda biraz şans gerekiyor. Maç 11'e 11 oynanırken de rakip 10 kişi kaldıktan sonra da birçok pozisyonumuz vardı. Golü atamıyorsanız yapacak bir şey kalmıyor."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER