FUTBOL

Şenol Güneş Kasımpaşa'da yine kaybetti!

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı.

Şenol Güneş Kasımpaşa'da yine kaybetti! - Sayfa 1

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın başına geldiği 20-15-2016 sezonundan bu yana Kasımpaşa deplasmanında galibiyet yüzü göremedi. Sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, rakibiyle bu sahada oynadığı son 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı!

Şenol Güneş Kasımpaşa'da yine kaybetti! - Sayfa 2

Süper Lig'in flaş ekibi Kasımpaşa, 17. haftada konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 yendi! Galibiyeti getiren golleri; 11. dakikada Sadiku, 45 ve 75. dakikada (penaltı) Diagne ve 83. dakikada Pavelka kaydetti. Bu sezon Avrupa Kupalarını hedefleyen Mustafa Denizli yönetimindeki Paşa bu sonucun ardından 29 puana yükseldi.

Şenol Güneş Kasımpaşa'da yine kaybetti! - Sayfa 3

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın başına geldiği 2015-2016 sezonundan bu yana, Kasımpaşa deplasmanında galibiyet yüzü göremedi. Son 4 sezondur ligde boy gösterdiği Fenerbahçe, Başakşehir, Konyaspor ve Kasımpaşa deplasmanlarında 3 puan alamayan Beşiktaş, bu sezon da geleneği bozmadı...

Şenol Güneş Kasımpaşa'da yine kaybetti! - Sayfa 4

Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1, Konyaspor ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlılar, Başakşehir’e ise 1-0 mağlup olmuştu. İlk yarının son maçında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Şenol Güneş’in ekibi, son 3 sezondur bu deplasmanda yenemediği rakibine karşı bu kez ağır bir mağlubiyet aldı.